reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciążowe ubranka....

reklama
hehe, ja tu czuwam nad naszą modą kocową ;D Lwica, zakup jak najprędzej jeden bo mamusiek dużo a zima tuż, tuż... ;D

ja mysle ze dla mnie to te kocyki to akurat sie przydadza i to nie zaden zart:) jak bedze siedziec w domciu mam taka wielka nadzieje:) ze w domku to akurat dlatego nie szaleje z ciuszkami ciazowymi :)
a koc zakupilam cieply polarowy ale z przeznaczeniem na uszycie takiej maty dla maluszka jak bedzie starszy zeby go polozyc na podlodze :)

Dziobek - mam pytanie: jakiego typu matęchcesz uszyc maluszkowi???Pytam z ciekawosci, bo mam maszynę do szycia w domu, ale zadnych rewelacji nie uszyje :) no moze sobie spudnice, ale taka mata...hym....ciekawie!

mialam gdzies fotke tego co chce uszyc ale gdzies ja podzialo wiec postaram sie opisac :)
koc taki normalny duzy skladam na pol a w srodek jeszcze wkladam taka pianke do ocieplen zeby bylo miekko i ciepelko :)
obszywam to wstazka naokolo zeby bylo ladnie wykonczone a na ten koc mam zamiar ponaszywac rozne pierdolki typu maskotki kwiatuszki jakas rzeczke w rzeczce plywajace rybki szylam taki dla Odkara i mialam wlasnie zdjecie ale gdzies wcielo a mate dalam znajomej bo jej sie bardzo spodobala i teraz niemam a nasz kontakt ze znajoma sie urwal i uszyje malenstwu nowa :)jeszcze postasram sie poszukac tej maty na plytach to podesle fotke a narazie pozdrawiam :)

niestety nie znalazlam fotki niewiem gdzie sie posiala:0 ale cos podobnego znalazlam na allegro to znaczy podobnego heheheh takich mat na allegro jest zatrzesienie
gdybym miala pomysl z czego zrobic te palaki to tez bym zrobila ale nie mam pojecia .
,moze ktorejs z was cos wpadnie do glowy z xcczego zrobic takie palaki zeby dzidiza nie zrobila sobie krzywdy
630797073ga.jpg
[/URL][/img]

Ja niestety nie wiem, jak zrobić takie pałąki, ale chce sie dołączyc do Waszych zwierzen odnosnie ciuchow ciazowych.
W Lumpeksach niestety nie umiem szukac, w ciąży jakieś tam kuzynki były, ale wszystkie mniejsze-ja mam ,173cm wzrostu,męża mam szczupłego, a co gorsza, będę jeździć na uczelnie, i jakoś tak bym nie umiała przechodzić całą zimę w "zadużych ciuchach", także jestem skazana na kupowanie...a to kosztuje.
Z letnimi nie bylo tak źle, bo kupilam tylko kilka troche dłuższych, dzianinowych koszulek i ok, do tego spódnica na gumce i heja, a teraz mam problem...
Jeansy juz kupiłam-polecam www.bebefield.pl-ale kosztowaly mnie one 110zl, czyli jeszcze nie najgorzej, bo była promocja.
Zastanawiam się teraz nad ogrodniczkami, ale wiele babek wyglada w nich jak w workach, że już nie wspomnę o tych tyłeczkach jak szafa 3-drzwiowa. Także na pewno będę szukać jakiegoś fajnego fasonu. I chyba poszperam na allegro.
Notabene, tam właśnie chcemy z mężem kupować większość wyprawki dla naszego SYNKA-chyba... :) Są nowe rzeczy i połowę tańsze niż w noramalnych sklepach.Sprawdziłam.

A czy może któraś z Was nosi ogrodniczki?

pozdrawiam Ciężarówki!!!!

reklama
Ja zamiast ogrodniczek- kupilam długą sukienkę na szelkach- podobna w sumie do ogrodniczek :) będzie cieplej zimą :) no i ukryje figurkę czyt. duży tylek ;D

Do góry