reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciążowe ubranka....

ja niestety jestem straszny zmarźlak-chyba jako pierwsza w kraju zaczynam nosić rajstopy pod spodniami i szalik ;D, i chyba bym zamarzła tylko w długiej sukience, chociaż one są świetne. Jakos mi sie wydaje,ze w spodniach cieplej. Z reszta-zima zawsze chodze TYLKO w spodniach.
Ale dzieki za rade.

pozdrówka

reklama
Edka81 Ja mam ogrodniczki i czuje sie w nich swietnie,a jezeli sa fajnie skrojone to wygladaja niezle,moje maja pas pod brzuszkiem co dodatkowo nie pogrubia i nie gniecie przy siadaniu a i dupcia wyglada niezle,z tylu nie bardzo widac ze ciezarna.Polecam.Znajomym tez sie podobaja.

dzięki za radę!
A może podasz firmę, o ile to nie tajemnica ;) ?!
Z góry dzięki, jak to dobrze mieć kogo się poradzić i komu wyżalić... :)

Edytka na nas mozesz zawsze liczyc :) ja mam dwie pary spodni dostalam opd bratowej typowe ciazowki, ale ja nie pracuje wiec za czesto sie w nie nie ubieram.Pozdrawiam

Edka, ja też jestem taki zmarźlak :) Wyciągnęłam już nawet rękawiczki bo dojeżdżam do pracy autem a rano jest taka zimna kierownica, że nie jestem w stanie jej trzymać ::) Nie mam ogrodniczek, kupiłam sobie czarne spodnie wizytowe do pracy (jestem belfer ;)) i długą dinsową spódnicę, żeby jak Izabelka ukryć tyłek ;) ;D
Pozdrawiam!!!

Edka no ni wim czy moge zdradzic marke bo to taka mala tajemnica......?
ja je kupilam w H&m tam maja super wybor dla kobiet ciezarnych,tyle ze w Angli,a slyszalam ze w Polsce nie maja.
Ale jestem pewna ze znajdziesz,powodzenia

Edka, Lwica Ja tez mam ogrodniczki z H&M, takie z pasem pod brzuszkiem. Wszyscy nie moga wyjsc z podziwu jak zgrabnie leza, zadne tam sloniatko. Do tego jeans mily i miekki ale cieply. Serdecznie polecam!!!

Ech i kupione w Polsce, w Warszawie w Centrum Handlowym Promenada ul OStrobramska, maja caly, choc nieduzy dzial ciazowy. Super ciuszki. Kosztowaly 179 zl ale warto bylo naprawde choc i ja groszem nie smierdze, jak to sie mowi... Przemoglam siebo tak ladnie lezaly i nie zaluje!!! A co dopiero zima sie przydadza!

A ja juz marzne konkretnie dziewczyny!!!Przezuciłąm się juz na polary i w nich zaczynam już "śmigac"!Dziś mąz jest w pracy wiec zrobię małe przebieranie w szafach i powyciągam juz swetry i zobaczę czy mieszczę się w jakąs kurtke jesienną (ale juz wiem ze to raczej mało prawdopodobne... :( )cóż, brzuszek rośnie i rośnie...Musiałam tez kupić sobie większe buty - ja, która zawsze nosiłąm rozmiar 38 nałożyłam skerpetkę frote i mierzyłąm buty, okazało sie ze muszę kupić rozmiar 40 - zgroza!Mam uczucie ze na zamiast stóp mam płety - ale jedna dobra sprawa - ładnie wygladają :)

reklama
Dziewczyny a ja naszylam ciuszkow ciazowych i ich nie ponosze ale przydadza sie narazie mojej szwagierce a potem jeszcze moze i znowu mnie kto wie )
niewiem czy mnie obecna sytuacja nie zrazi do kolejnej coiazy ale jak bog da to peweni sie zdecyduje :)
Ojej ja tak kocham wszystkie dzieciaczki

Do góry