reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciążowe ubranka....

No a ja właśnie przegralam licytacje super spodenek na allegro i troszke mi sie chumorek popsul. No ale co tam. w niedziele zakupiłam sobie super bluzeczki na jesień wprawdzie nie ciążowe, ale z elastycznego materiału, więc pod ogrodniczki będą jak znalazł.

reklama
dziwczyny dzieisaj jest juz nawet lepiej :) akumulatorki sie troszke podladowaly:) ale skrecilam noge w kostce:(
sierota ze mnie w szperaczku bylam i nic ciekawego mi sie nie trafilo tzn.bylo duzo fajnych ale nie moj gust za to zakupilam material (ow) i bede szyc poki brzusio jeszcze pozwala :) a i Oskara sie pozbylam na kilka dni i mam spokoj wiec mysle ze sie naladuje troszke wiecej:)
Oskar zostal u babci sam chcial mam nadizeje ze nie zrobi mi wieczorem niespodzianki :) na poczatku wakacji bardzo chcetnie zostawal u babci i dziadka a potem mu sie odwodzialo dzisiaj uparl sioe ze bedzie aaa u baby i nie bylo wyjscia zostal a czy dziadek go wieczorem nie przywiezie to sie okaze:) dobrze ze to tylko 30 km :)

hej!!

a ja jestem przeszczęśliwa, bo w sklepie z odzieżą angielską znalazłam nowe, jeszcze z metkami 3 bluzeczki typowo ciążowe- czerwoną za 24zł, bordową i szarą po 19z :) :) Są super :) Dobrze, że nikt ich przede mną nie kupił :) Pani mowiła, że jestem pierwszą kientką, która zapytała o ciuchy ciążowe :) udane łowy :) Teraz mam w czym chodzić :)

ja wczoraj wlasnie sobie uszylam taka typowo ciazowa bluzeczke staniczek i od staniczka marszczona taka asymetryczna super podoba mi sie i maz mowi ze wygladam sexy a jak siadam do maszyny to marudzi ze nie powinnam :)
pozdrawiam wszsytkie kolezanki brzuszkowe i nie tylko :)

Nie wiem czy macie w poblizu H&M sklep,bo tutaj to wlasnie tam maja najwiekszy i najciekawszy wybor i po wzglednie dobrych cenach.Znzlazlam na dziecinnym stoisku.Tez bym chciala umiec szyc,bylby problem rozwiazany.
Pozdrawiam

Ja w domu chodzę w takeij sukience ogrodniczce -i juz konkretnie widac mi brzuszek, ale na festyn dozynkowy włozyłąm tą bluzeczkę októrej neidawno pisałam (rózowa, lekko przeswietlająca sie :p) i na to nałozyłam poncho - wygladało slicznie. Moze pod koneic tygodnia wybiorę sie namarsz po sklepach z ciuszkami, choc robi sie teraz coraz chłodniej i mysle o czyms cieplejszym. Nie wiem jak wam, ale moje nogi nie to ze spuchły, ale powiekszły sie o przynajmniej pół numeru, wiecsadzę ze czeka mnei zakup bucików na jesien!Ale to juz ejst raczej bardzo przyjemna sprawa bo ja uwielbiam kupowac buty i torebki (najlepeij jeszcze gdyby były w promocji, okazyjnie :p ) co oczywiscie doprowadza do szału mego męża :)

Paulinko u mnie to samo stopy nie puchną ale jakby byłu o 1/2 rozmiaru większe bo po butkach czuje
ponoć tak sie zdarza w ciąży i czesto większy rozmiar juz zostaje!!

Juz byłam w dołku, ze nie mam co na siebie włożyć a tu niespodzianka! Dostałam 2 pary super spodni, 2 bluzeczki i sukienke! Starsza siostra to jest to! Zrobiłam porządki w garderobie nie mieszcze sie prawie we wszystko co do tej pory nosiłam, no cóż takie są uroki ciąży. Pozdrowionka

reklama
Do góry