reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciążowe ubranka....

No a ja właśnie przegralam licytacje super spodenek na allegro i troszke mi sie chumorek popsul. No ale co tam. w niedziele zakupiłam sobie super bluzeczki na jesień wprawdzie nie ciążowe, ale z elastycznego materiału, więc pod ogrodniczki będą jak znalazł.

reklama
dziwczyny dzieisaj jest juz nawet lepiej :) akumulatorki sie troszke podladowaly:) ale skrecilam noge w kostce:(
sierota ze mnie w szperaczku bylam i nic ciekawego mi sie nie trafilo tzn.bylo duzo fajnych ale nie moj gust za to zakupilam material (ow) i bede szyc poki brzusio jeszcze pozwala :) a i Oskara sie pozbylam na kilka dni i mam spokoj wiec mysle ze sie naladuje troszke wiecej:)
Oskar zostal u babci sam chcial mam nadizeje ze nie zrobi mi wieczorem niespodzianki :) na poczatku wakacji bardzo chcetnie zostawal u babci i dziadka a potem mu sie odwodzialo dzisiaj uparl sioe ze bedzie aaa u baby i nie bylo wyjscia zostal a czy dziadek go wieczorem nie przywiezie to sie okaze:) dobrze ze to tylko 30 km :)

hej!!

a ja jestem przeszczęśliwa, bo w sklepie z odzieżą angielską znalazłam nowe, jeszcze z metkami 3 bluzeczki typowo ciążowe- czerwoną za 24zł, bordową i szarą po 19z :) :) Są super :) Dobrze, że nikt ich przede mną nie kupił :) Pani mowiła, że jestem pierwszą kientką, która zapytała o ciuchy ciążowe :) udane łowy :) Teraz mam w czym chodzić :)

ja wczoraj wlasnie sobie uszylam taka typowo ciazowa bluzeczke staniczek i od staniczka marszczona taka asymetryczna super podoba mi sie i maz mowi ze wygladam sexy a jak siadam do maszyny to marudzi ze nie powinnam :)
pozdrawiam wszsytkie kolezanki brzuszkowe i nie tylko :)

Nie wiem czy macie w poblizu H&M sklep,bo tutaj to wlasnie tam maja najwiekszy i najciekawszy wybor i po wzglednie dobrych cenach.Znzlazlam na dziecinnym stoisku.Tez bym chciala umiec szyc,bylby problem rozwiazany.
Pozdrawiam

Ja w domu chodzę w takeij sukience ogrodniczce -i juz konkretnie widac mi brzuszek, ale na festyn dozynkowy włozyłąm tą bluzeczkę októrej neidawno pisałam (rózowa, lekko przeswietlająca sie :p) i na to nałozyłam poncho - wygladało slicznie. Moze pod koneic tygodnia wybiorę sie namarsz po sklepach z ciuszkami, choc robi sie teraz coraz chłodniej i mysle o czyms cieplejszym. Nie wiem jak wam, ale moje nogi nie to ze spuchły, ale powiekszły sie o przynajmniej pół numeru, wiecsadzę ze czeka mnei zakup bucików na jesien!Ale to juz ejst raczej bardzo przyjemna sprawa bo ja uwielbiam kupowac buty i torebki (najlepeij jeszcze gdyby były w promocji, okazyjnie :p ) co oczywiscie doprowadza do szału mego męża :)

Paulinko u mnie to samo stopy nie puchną ale jakby byłu o 1/2 rozmiaru większe bo po butkach czuje
ponoć tak sie zdarza w ciąży i czesto większy rozmiar juz zostaje!!

Juz byłam w dołku, ze nie mam co na siebie włożyć a tu niespodzianka! Dostałam 2 pary super spodni, 2 bluzeczki i sukienke! Starsza siostra to jest to! Zrobiłam porządki w garderobie nie mieszcze sie prawie we wszystko co do tej pory nosiłam, no cóż takie są uroki ciąży. Pozdrowionka

reklama
Do góry