reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciążowe ubranka....

Ja wczoraj na poprawę humoru kupiłam sobie spodnie i spódnice. od razu mi się humor poprawił. nareszcie coś w czym nie jest mi ciasno!No i oczywiście maluszkowi ;)

reklama
Abi!

Gratuluję udanych zakupów. To zazwyczaj poprawia każdej kobiecie humor. ;D
Ja w najbliższym czasie muszę się wybrać na poszukiwanie kurteczki. Wszystkie które mam już się nie dopinają, tak to jest jak się lubi chodzić w dopasowanych rzeczach. :laugh:

Padiq u mnie jest tak samo nie dosc ze waskie to jeszcze krotkie wiec odpadaja.

Co do bielizny to wlasnie dzisiaj nabylam sliczna bielizne ciazowa i to nieplanowana,szukalismy z mezem lodowko-zamrazarki i przy okazji wstapilam do sklepu z ciazowa odzieza,od razu humorek sie poprawil.Milo jest spedzic dzien z mezem w srodku tygodnia niestety nie czesto to sie zdarza.

pozdrowionka :D

Lwica, hm... mam nadzieję, że lodówko-zamrażarkę też kupiliście bo jak nie to produkty żywieniowe będziecie trzymać w innym dzisiejszym zakupie.... ;) ;D ;D ;D
A ja sobie kupiłam czarną spódniczkę za kolana z dzianiny, wcae nie ciążową w romiarze UWAGA!!! XXXL!!!!! Ale jest super, i będzie rosła razem z brzuszkiem :) Jak mąż naładuje baterie do aparatu to wstawię zdjęcia brzuchalka i spódniczki przy okazji.
Papa

ja to teraz potrzebuje majktek takich sciagajacych :) hehe zeby tego mojego brzuchola gdzies upchac ,ale narazie te ciazowe wysokie sie sprawdzaja .
Ja wogole jeszcze chodze w ciuchach ciazowych bo niestety w moje jeszcze nie daje rady wejsc ,mam nadzieje ze nie bede musiala wymieniac calej garderoby .
:)

DziOObku, napewno wrócisz do dawnej figury zanim się obejrzysz, tym bardziej, że przed ciążą byłaś szczupła i zgrabna pamiętam ze jakiegos zdjęcia).
No i przecież mleczarenka działa, a to też dużo znaczy

reklama
Kasia178 na szczescie lodowko-zamrazarke tez kupilismy,bo mojej bielizny bym nie przeznaczyla na jedzonko za nic w swiecie,lepiej zaprezentowac mezulkowi. ;D ;D ;DRozmiar calkiem niczego sobie,ale grunt ze dobrze lezy.
Jak niewiele trzeba zeby kobiecie humorek poprawic,jeden fatalaszek i od razu lepiej.

Dzioobek to dopiero 2 tygodnie,za niedlugo wrocisz do swoich ulubionych ciuszkow. :)
Nawet nie chce myslec jakie nasze brzuchole beda wielkie po porodzie i skad my takie wielkie majtasy sciagajace wezmiemy??? ::)

Pozdrawiam wszystkie brzuchalki,te wieksze i te malutkie.

reklama
Do góry