reklama
Izka_sz u mnie wczoraj pojawilo się troszeczkę takich czerwonych niteczek, zadzwonilam do lekarza a on mi powiedział że tak może odchodzić czop sluzowy, Ale dziś juz spokój
Za to odebrałam wyniki i mocz nieciekawie wygląda :-(a więc czeka nas dziś wieczorna wizyta.
Za to odebrałam wyniki i mocz nieciekawie wygląda :-(a więc czeka nas dziś wieczorna wizyta.
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Carol_ka: co do skurczow w lydce to znam ten bol. Ja zawsze przyciagalam palce stop w strone kolan (tak,ze byly uniesione) i zaczynalam masowac sobie lydke albo robil to moj M. Sprobuj, bo mi pomagalo. Z siusianiem mam to samo. Dzisiaj zaliczylam wc 5 razy
:-), tak też właśnie zawsze robię, i zawsze mąż na proste nogi i masuje mi łydkę :-), jutro sobie magnez kupię może mi to pomoże , bo podobno może to być problem w tzw. drugim okresie porodu, czyli jak jest parcie, może złapać skurcz i koniec z parcie....
lana3
Wdrożona(y)
Witaj kiriam,dzis jest lepiej,ale za to wczorajszy wieczor byl beznadziejny,zadzwonilam do gina i mnie uspokoil,powiedzial ze jak mi skoczy cisnienie powyzej 140na 80 to do szpitala bez wachania,czytalas moze watek liscie maliny czy cos tam??????
Kiriam
Zadomowiona(y)
Lenka - to super że cię uspokoił . A tego wątku nie czytałam ale wiem że liście malin pomagają w skurczach i chyba sobie kupię taka herbatkę. to może wcześniej urodzę.
A iwcie dzisiaj z kolei ja się dziwnie czuję... Rano zaczęłam tu pisac a potem taka senność i ogólne osłabienie mie wzięło. Dobrze że mój sybcio taki kochany i sam się soba zająła ja ..... zasnęłam. Obudziłam się ok 11.00 i... tak dziwnie się się czuję nic mnie nie boli ale jestem spuchnięta na stopach i dłoniach... Chociaż jak się troszeczkę rozruszałam to rączki mi trochę wyszczuplały... Hmm
Pozdrawiam
A iwcie dzisiaj z kolei ja się dziwnie czuję... Rano zaczęłam tu pisac a potem taka senność i ogólne osłabienie mie wzięło. Dobrze że mój sybcio taki kochany i sam się soba zająła ja ..... zasnęłam. Obudziłam się ok 11.00 i... tak dziwnie się się czuję nic mnie nie boli ale jestem spuchnięta na stopach i dłoniach... Chociaż jak się troszeczkę rozruszałam to rączki mi trochę wyszczuplały... Hmm
Pozdrawiam
Jak się dzisiaj czujecie dziewczyny?
Ja zauważyłam u siebie coś nowego. Do tej pory miałam biały śluz, a dzisiaj rano była galaretowata, trochę pomarańczowa, przezroczysta wydzielina. coś podobnego miałam w okolicach owulacji. a teraz śluzu jest więcej ijest bardziej lepki. CZy to może coś oznaczać????
Ja zauważyłam u siebie coś nowego. Do tej pory miałam biały śluz, a dzisiaj rano była galaretowata, trochę pomarańczowa, przezroczysta wydzielina. coś podobnego miałam w okolicach owulacji. a teraz śluzu jest więcej ijest bardziej lepki. CZy to może coś oznaczać????
lana3
Wdrożona(y)
Witam was,ja dzis jestem jakas spiaca,slaba,mam bole jak na miesiaczke,troche mnie w krzyzu boli,juz nie mam sil,do dupy,:---------(
reklama
Dorinka
Wdrożona(y)
aga111 moze to czop sie odrywa?
lana3 juz tak niedlugo do konca, wytrwalosci zycze.
lana3 juz tak niedlugo do konca, wytrwalosci zycze.
Podziel się: