reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
DZIEWCZYNKI JAK ŁAPIĄ WAS SKURCZE W ŁYDKI TO MAGNEZ TRZEBA BRAĆ I POMAGA :-) ...
MNIE NIE ŁAPIĄ NA SZCZĘŚCIE.. BO TAKI SKURCZ TO JEST NAJGORSZY :sick:
ALE ZA TO POBOLEWA MNIE BRZUSZEK,DZIŚ BOLAŁ I ZROBIŁ SIĘ NAWET TAKI TWARDY ALE JUŻ TA DOLEGLIWOŚĆ MINEŁA I MAM NADZIEJE ŻE NIE WRÓCI.POZATYM PRZEZ KILKA DNI BOLAŁY MNIE ŻEBRA ( CHYBA MALUSZEK SZALEJE W BRZUSZq ZABARDZO) I CZUŁAM SIĘ TAK JAKBY MNIE SIĘ ROZJEŻDZAŁA MIEDNICA ....
MĘCZY MNIE TEŻ TO ŻE JAK RANO SIĘ BUDZE TO CZUJE ŻE MAM TAKIE SUCHE OCZY ŻE AŻ MI SIĘ NIE CHCE WSTAWAĆ ALE WYCZYTAŁAM ŻE TO NATURALNE
MNIE NIE ŁAPIĄ NA SZCZĘŚCIE.. BO TAKI SKURCZ TO JEST NAJGORSZY :sick:
ALE ZA TO POBOLEWA MNIE BRZUSZEK,DZIŚ BOLAŁ I ZROBIŁ SIĘ NAWET TAKI TWARDY ALE JUŻ TA DOLEGLIWOŚĆ MINEŁA I MAM NADZIEJE ŻE NIE WRÓCI.POZATYM PRZEZ KILKA DNI BOLAŁY MNIE ŻEBRA ( CHYBA MALUSZEK SZALEJE W BRZUSZq ZABARDZO) I CZUŁAM SIĘ TAK JAKBY MNIE SIĘ ROZJEŻDZAŁA MIEDNICA ....
MĘCZY MNIE TEŻ TO ŻE JAK RANO SIĘ BUDZE TO CZUJE ŻE MAM TAKIE SUCHE OCZY ŻE AŻ MI SIĘ NIE CHCE WSTAWAĆ ALE WYCZYTAŁAM ŻE TO NATURALNE
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
kasira mi rowniez bole minely i w ogole czuje sie duzo lepiej !!!!
buziaczki :-)
buziaczki :-)
szmina
mamusia Emilki i Filipka
dziwne ale mi tez przeszly mi za to dokucza serduszko:-( mam wrodzona wade serca i troche sie boja jak to bedzie przy porodzie? bylam u kardiologa i nyby jest wszystko ok i nie zagraza to dziecku i moge normalnie rodzic itd ale i tak pojde jeszcze raz bo bole mam coraz czesciej i trwaja dluzej niz te kilka m-cy temu:-( masakra!!!
sami
Fanka BB :)
Szmina ja też mam wade serca ale kardiolog napisał mi na karcie ciązy, że niemam żadnych przeciwskazań do porodu naturalnego. Tylko ta moja wada to raczej tylko taki defekt w budowie serca i w związku z tym czasami czuje bóle ale nie jest to nic groźnego bo nawet tego się nie leczy. Jest to wypadnie przedniego płata zastawki mitralnej serca.
A co do bólów głowy to jestem też zdziwiona, bo jeszcze przed ciązą często mnie głowa bolała ale odkąd jestem w ciązy to jeszcze ani razu mnie nie bolała :-)
A co do bólów głowy to jestem też zdziwiona, bo jeszcze przed ciązą często mnie głowa bolała ale odkąd jestem w ciązy to jeszcze ani razu mnie nie bolała :-)
M
m_ktosia
Gość
mnie dzis w nocy pierwszy raz te skurcze lydek zaczely meczyc , i twardniejacy brzuch, to chyba dzidzia tak szybko rosnie i sie nie nadaza rozciagac, no niewiem, lekarke uprzedzala ze moze bolec jak sie dziecko bedzie rozpychalo,
mowisz Anula, ze magnez, to co trzeba jesc???
o kregoslupie to juz nawet nie wspomne, lekarz mnie pocieszyl ze po porodzie bedzie jeszcze gorzej, ale to z kolei od noszenia dziecka na rekach...
mowisz Anula, ze magnez, to co trzeba jesc???
o kregoslupie to juz nawet nie wspomne, lekarz mnie pocieszyl ze po porodzie bedzie jeszcze gorzej, ale to z kolei od noszenia dziecka na rekach...
reklama
Podziel się: