reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
DZIEWCZYNKI JAK ŁAPIĄ WAS SKURCZE W ŁYDKI TO MAGNEZ TRZEBA BRAĆ I POMAGA :-) ...

MNIE NIE ŁAPIĄ NA SZCZĘŚCIE.. BO TAKI SKURCZ TO JEST NAJGORSZY :sick:

ALE ZA TO POBOLEWA MNIE BRZUSZEK,DZIŚ BOLAŁ I ZROBIŁ SIĘ NAWET TAKI TWARDY ALE JUŻ TA DOLEGLIWOŚĆ MINEŁA I MAM NADZIEJE ŻE NIE WRÓCI.POZATYM PRZEZ KILKA DNI BOLAŁY MNIE ŻEBRA ( CHYBA MALUSZEK SZALEJE W BRZUSZq ZABARDZO) I CZUŁAM SIĘ TAK JAKBY MNIE SIĘ ROZJEŻDZAŁA MIEDNICA :eek: ....
MĘCZY MNIE TEŻ TO ŻE JAK RANO SIĘ BUDZE TO CZUJE ŻE MAM TAKIE SUCHE OCZY ŻE AŻ MI SIĘ NIE CHCE WSTAWAĆ ALE WYCZYTAŁAM ŻE TO NATURALNE :confused:

dziwne ale mi tez przeszly:-D :-D :-D mi za to dokucza serduszko:-( mam wrodzona wade serca i troche sie boja jak to bedzie przy porodzie? bylam u kardiologa i nyby jest wszystko ok i nie zagraza to dziecku i moge normalnie rodzic itd:tak: ale i tak pojde jeszcze raz bo bole mam coraz czesciej i trwaja dluzej niz te kilka m-cy temu:-( masakra!!!

Szmina ja też mam wade serca ale kardiolog napisał mi na karcie ciązy, że niemam żadnych przeciwskazań do porodu naturalnego. Tylko ta moja wada to raczej tylko taki defekt w budowie serca i w związku z tym czasami czuje bóle ale nie jest to nic groźnego bo nawet tego się nie leczy. Jest to wypadnie przedniego płata zastawki mitralnej serca.

A co do bólów głowy to jestem też zdziwiona, bo jeszcze przed ciązą często mnie głowa bolała ale odkąd jestem w ciązy to jeszcze ani razu mnie nie bolała :-)

mnie dzis w nocy pierwszy raz te skurcze lydek zaczely meczyc:wściekła/y: , i twardniejacy brzuch, to chyba dzidzia tak szybko rosnie i sie nie nadaza rozciagac, no niewiem, lekarke uprzedzala ze moze bolec jak sie dziecko bedzie rozpychalo,
mowisz Anula, ze magnez, to co trzeba jesc???

o kregoslupie to juz nawet nie wspomne, lekarz mnie pocieszyl ze po porodzie bedzie jeszcze gorzej, ale to z kolei od noszenia dziecka na rekach...:no:

reklama
Do góry