reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwości

mam taki klimat ze zaczelam sie zamartwiac czy z dzieckiem wszystko w porzadku, zeby sie nie okazalo po porodzie ze cos nie tak, tak sie boje zeby byla zdrowiutka. mialam taki bardzo dokladny skan u niby super profesora w dwudziestym ktoryms tygodniu ciazy, sprawdzal bardzo szczegolowo i wyszlo ze wszystko dobrze, ale jak sobie wkrecilam obawy to nie moge przestac o tym myslec,
ja juz poprostu musze zobaczyc moje dziecie !!!:-(
(moja siostra jest po porazeniu mozgowym, takie historie rodzinne obciazaja, trudno sie nie stresowac)

reklama
Wiesz LENORKU, teraz to ja juz też raczej się nie boję, po prostu nie myślę o strachu związanym z porodem, tylko o tym, ze chciałabym to mieć juz za sobą......i to jest silniejsze...:confused:

a ja dzis prawie nie odczuwam ruchów, pół dnia byłam u mamy potem w mieście no i po obiedzie drzemka, gdyż w boku boli :-( dopiero wstałam ojej! dzień zleciał :eek:

no i noc nie spana :-( snoopi jest taki ciążki że hoho!!! dobrze że to jużniedługo.... bo chyba wykorkuję :zawstydzona/y:

ojjj ja też właśnie nie mogę spać w nocy. Najdłuższa drzemka wydaje się godzinna. Co godzinę budzę się z takim pełnym pęcherzem (przynajmniej tak mi się wydaje) i wlokę się (bo chodzeniem tego nazwać nie można) do łazienki:eek: i straaasznie, ale to strasznie, jak się budzę boli mnie miednica i nogi do kolan. Co chwila muszę się przekręcać z boku na bok. A to też nie jest łatwe... zresztą co ja wam tu piszę - same wiecie jak to się z brzuszkiem z boku na bok... przekręca

reklama
ojjj ja też właśnie nie mogę spać w nocy. Najdłuższa drzemka wydaje się godzinna. Co godzinę budzę się z takim pełnym pęcherzem (przynajmniej tak mi się wydaje) i wlokę się (bo chodzeniem tego nazwać nie można) do łazienki:eek: i straaasznie, ale to strasznie, jak się budzę boli mnie miednica i nogi do kolan. Co chwila muszę się przekręcać z boku na bok. A to też nie jest łatwe... zresztą co ja wam tu piszę - same wiecie jak to się z brzuszkiem z boku na bok... przekręca

to jest straszne :szok: dobrze to znamy :tak:

Do góry