Dziewczyny, jesli chodzi o znieczulenie zzo (a raczej podpajeczynowkowe) i sam moment wklucia w kręgoslup to chyba czyms w sprayu znieczulaja miejsce wklucia z tego co pamietam - bo mialam to znieczulenie i nawet nie wiem kiedy sie wkłuli, wiec tego nie nalezy sie bac :-)
A_RWEN_KA - z tego co wiem tego gazu o ktorym pisze M_KTOSIA w Polsce sie nie stosuje. Z innych srodkow lagodzących bol (poza zzo) podaje sie DOLARGAN (bezplatnie oczywiscie) - to jest srodek nasenny - dlatego po pierwsze kobieta moze przysypiac,m albo gadac jakies bzdury i czasami dziecko jest senne i moze miec chwilowe problemy z oddychaniem - wtedy podaja mu tlen...
A jesli chodzi o Twoje omdlenia A_RWEN_KO to lepiej powiedz o tym w szpitalu
A_RWEN_KA - z tego co wiem tego gazu o ktorym pisze M_KTOSIA w Polsce sie nie stosuje. Z innych srodkow lagodzących bol (poza zzo) podaje sie DOLARGAN (bezplatnie oczywiscie) - to jest srodek nasenny - dlatego po pierwsze kobieta moze przysypiac,m albo gadac jakies bzdury i czasami dziecko jest senne i moze miec chwilowe problemy z oddychaniem - wtedy podaja mu tlen...
A jesli chodzi o Twoje omdlenia A_RWEN_KO to lepiej powiedz o tym w szpitalu