reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

Wlasnie tak jakby jajnik to mnie klulo w sobote i wogole pare dni wczesniej tez mi sie zdarzalo. Tylko po jednej stronie. Ale nie ma to chyba zwiazku z ulozeniem dzidzi. Po prostu kluje i juz. Moze raczej to cos w rodzaju skurczy przepowiadajacych:confused: ? Sama nie wiem ale tez tak jak mowie czasem mnie tak kluje.

reklama
no mnie na początku ciąży z prawej tak koliło i bałam się że to wyrostek a tera z lewej daje i to wcale nie jest przyjemne....najbardziej się objawia przy chodzeniu....

Klucia w boku nie mam, ale moze to faktycznie to cos ma wspolnego z przepowiadajacymi skurczykami.
Mona co do opuchlizny to ja tez bym Ci radzila do lekarza pojsc. Taka nagal i duza opuchlizna moze zwiastwac cos niedobrego, lepiej to spradzic i miec spokoj.

Lastrada, mocz robiłam dwa tygodnie temu i oprócz bakterii nie wykryto nic złego (bakterie spowodowane były jakimś zapaleniem pochwy). Cisnienie ostatnio mierzyłam w środę i tez było ok.

Dzwoniłam do lekarza i też usłyszałam, ze pod koniec ciąży to jest normalne aczkolwiek troche niepokojące, ze po nocy mi nie przechodzi (dobrze, ze nie puchne cała), mam przyjśc w srodę i zobaczymy co dalej, chyba trzeba bedzie sprawdzic czy nie ma białka w moczu bo to oznaczałoby zatrucie ciążowe, a to skoleji szpital już do porodu:-( .

Oj kórcze jeszce na sam koniec jakiś problem musiał się przypałętac musiał.:wściekła/y:

Mona a moze to zapowiedz szybkiego porodu:tak: i nim sie obejrzysz to nawet nie dojedziesz na wizyte lekarska bo juz urodzisz. A potem wszystko Ci przejdzie.

Niczka-może:-) wczoraj jak się poskarzyłam sasiadce, że mi tak nogi puchną to ona do mnie "tz. że to już niedługo", mam nadzieję, że wie co mówi-w końcu trójkę dzieci urodziła:tak:

reklama
Ja odpukac czuje sie dobrze.
Co prawda wczoraj jak wyszlismy zeby pojechac do kosciola to po drodze zrezygnowalam bo brzusio pobolewal i siku sie ciagle chcialo, ale ogolnie mam wrazenie, ze jakas cisza przed burza.
Pelnia ksiezyca juz byla, co nie?

Do góry