reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

ja też kremem do depilacji i lusterko w ruch i się tak gole.
A jak jechałam w zeszłą środe do szpitala to się chciałam tak na szybko troszke podgolic to się pozacinałam przy bikini i mi krew leciała.
więc teraz codziennie się już tam będe goliła w razie co - chociaż mnie wkurzają te wygibasy z lusterkiem :wściekła/y:

reklama
Niewiecie dziewczyny czy wogóle przy porodzie np. u was w szpitalach zakładają cewniki :confused:

Bo mi założyli żeby pobrac mocz do badań - przez cewnik niewiem czemu - i bolało to jak cholerka a potem to jeszcze szczypało mnie długo jak siusiałam. I zastanawiam sie czy przy porodzie tez tak robią gdzieniegdzie ????

hehe no ... żeby nogi wydepilować też jest niezła jazda hehe człowiek się nawygina jak pajac jakiś hehe:laugh2:

uuu biedna :-( pierwszy raz słysze żeby do porodu zakładali cewnik,raczej nie zakładają ...

Ja sama to nie daje rady i zawsze konczy sie tym ze M musi mi pomoc. Nawet lusterko mi nie pomaga! Ale kobieta pod koniec ciazy to sie robi bezradna :-( .

hm... ja wiem, czy strzechę KASIRKO?? Jeśli mam być szczera, to tam prawie włosów nie mam;-) bo nigdy specjalnie tam nie rosły, ale wole na zero niż żeby mi został jakikolwiek meszek... Poprostu krem nie działa i tyle. Na nogach depilator, pod pachami maszynka a w lecie wosk u kosmetyczki, ale bikini to tylko maszynką, bo depilacja boli, krem nie działa...

Ja dzis, odpukac, bez sensacji zoladkowych ani mdlosci, narazie w krzyzu nie boli, brzusio twardy, ale lyknelam no-spe forte (ilez dni mozna sie meczyc, czas na troche ulgi), co prawda nie to zeby brzuch jakos specjalnie zmiekl :dry:

Aneta23 a ty napewno nie masz zatrucia ciazowego czy jakiej innej gestozy?

reklama
A mnie dzis w nocy chcialy dopasc po raz pierwszy skurcze lydek. Chcialy ale nie dopadly bo w pore wykrecilam noge w druga strone i udalo mi sie je odgonic i tak kilka razy a juz bol czulam... Ale bym krzyku narobila M by zawalu jeszcze dostal:-D !

Do góry