reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

ja chociaż jestem mamą już prawie 8 lat też mam obawy jak i Wy...
wiem,że dziecko kocha się miłością bezwarunkową i mocniej każdego dnia...
staramy sie przekazać jak najwięcej ciepła, czułości...mądrości życiowej...

moją córkę kocham ponad życie i boję się troszkę tego nowego człowieczka...
zastanawiam się czy znajdę w sobie na tyle cierpliwości i miłości co by dla dwojga starczyło
czy możliwa jest miłośĆ równie silna do drugiego dziecka...???

wiem,ze TAK!!! ALE TAKIE SĄ MOJĘ WĄTPLIWOŚCI I OBAWY

reklama
wiecie co,ja to mam taką schize,depilacji zażywam oczywiście regularnie przy czym oczywiście meGa gimnastyka hehe ale jak się zacznie to wszytsko musi być elegancko a przede wszytskim "podwozie" przygotowane co by sobie wstydu nie narobić na porodówce .... :baffled:

Anulka ja to mam troszke problem z tym goleniem. Tez chce sie ogolic i w sumie teraz tez regularnie to robie ale do porodu to chcialabym na zero bo slyszalam ze tak lepiej. A czego sie boje? Tego ze jak dostane skurczy to sie ogole, pojade do szpitala i okaze sie ze to jeszcze nie teraz. Bedziemy czekac... A ja dostane grzybka:wściekła/y: ! Zawsze kiedy ogole sie na zero to mam grzybka! Mnie to wogole grzybki lubia! Nie wiem czasem juz jak z nimi walczyc!?

Kasia jakiego grzybka? Hm... bo nie zrozumiałam. Chodzi ci o takie małe chrosteczki?
ja to sie też staram codziennie na zero i niestety muszę kombinowac do lusterka, żeby było na zero. Jedno czego sie boje, to że jak dostane w koncu tych skurczy to ani tyle sie nie wygimnastykuje, jak mnie bedzie bolało i pojade z pozacinanym dupskiem do szpitala:eek: :baffled: ...no chyba, że M będzie w domu i mnie wspomoże, ale jakoś tak... hm... no sama nie wiem

to jest straszne co się dzieje....noc nie spana, bóle krzyża, skurcze łydek piszczeli, i ogólne drętwienie brrrrr! juz chyba na wszystkie nerwy i żyły ten mój snoopi naciska :confused: :eek:

reklama
:-D Dziewczynki, ja mam to samo....codziennie jazda z lusterkiem na zero......a umeczona po tym jestem jakbym maraton przebiegla.....:baffled:
A co do kremow do depilacji, to tak jak u Ciebie A-RWEN_KO nie dziala za nic w swiecie, probowalam przeroznych (przed ciaza) i tak jakbym sie normalnych kremem posmarowala, a te wlochy ani rusz.....poza tym podobno to jest taka chemia, ze lepiej w ciązy nie stosowac....nie wiem jak to jest naprawde....:dry:

Do góry