reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwości

ja chociaż jestem mamą już prawie 8 lat też mam obawy jak i Wy...
wiem,że dziecko kocha się miłością bezwarunkową i mocniej każdego dnia...
staramy sie przekazać jak najwięcej ciepła, czułości...mądrości życiowej...

moją córkę kocham ponad życie i boję się troszkę tego nowego człowieczka...
zastanawiam się czy znajdę w sobie na tyle cierpliwości i miłości co by dla dwojga starczyło
czy możliwa jest miłośĆ równie silna do drugiego dziecka...???

wiem,ze TAK!!! ALE TAKIE SĄ MOJĘ WĄTPLIWOŚCI I OBAWY

reklama
wiecie co,ja to mam taką schize,depilacji zażywam oczywiście regularnie przy czym oczywiście meGa gimnastyka hehe ale jak się zacznie to wszytsko musi być elegancko a przede wszytskim "podwozie" przygotowane co by sobie wstydu nie narobić na porodówce .... :baffled:

Anulka ja to mam troszke problem z tym goleniem. Tez chce sie ogolic i w sumie teraz tez regularnie to robie ale do porodu to chcialabym na zero bo slyszalam ze tak lepiej. A czego sie boje? Tego ze jak dostane skurczy to sie ogole, pojade do szpitala i okaze sie ze to jeszcze nie teraz. Bedziemy czekac... A ja dostane grzybka:wściekła/y: ! Zawsze kiedy ogole sie na zero to mam grzybka! Mnie to wogole grzybki lubia! Nie wiem czasem juz jak z nimi walczyc!?

Kasia jakiego grzybka? Hm... bo nie zrozumiałam. Chodzi ci o takie małe chrosteczki?
ja to sie też staram codziennie na zero i niestety muszę kombinowac do lusterka, żeby było na zero. Jedno czego sie boje, to że jak dostane w koncu tych skurczy to ani tyle sie nie wygimnastykuje, jak mnie bedzie bolało i pojade z pozacinanym dupskiem do szpitala:eek: :baffled: ...no chyba, że M będzie w domu i mnie wspomoże, ale jakoś tak... hm... no sama nie wiem

to jest straszne co się dzieje....noc nie spana, bóle krzyża, skurcze łydek piszczeli, i ogólne drętwienie brrrrr! juz chyba na wszystkie nerwy i żyły ten mój snoopi naciska :confused: :eek:

reklama
:-D Dziewczynki, ja mam to samo....codziennie jazda z lusterkiem na zero......a umeczona po tym jestem jakbym maraton przebiegla.....:baffled:
A co do kremow do depilacji, to tak jak u Ciebie A-RWEN_KO nie dziala za nic w swiecie, probowalam przeroznych (przed ciaza) i tak jakbym sie normalnych kremem posmarowala, a te wlochy ani rusz.....poza tym podobno to jest taka chemia, ze lepiej w ciązy nie stosowac....nie wiem jak to jest naprawde....:dry:

Do góry