reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
kurcze dziewczyny rozsypujemy sie powoli czy co :confused:
kazda cos boli :szok:
a mnie strasznie bola uda ledwo co chodze.
dzisiaj ide do gina na omowienie wynikow- bo ostatnio robila mi takie dziwne badanie tzn. wkladala do odbytu i pochwy patyczek ale nie wiem o co dokladnie chodzilo - tutaj od niedawna sie to robi.
mam nadzieje, ze wszystko jest ok.

No wlasnie najsmieszniejsze jest to ze nic nie wyrabialam:-) ewentualnie opieralam sie na niej kiedy na lezaco korzystalam z komputera a teraz kontuzja:tak: i to nie do wytrzymania. A co do masazyku to dzisiaj jak M wychodzil do pracy zapowiedzialam mu ze chyba bedzie musial mi strzelic masazyk wieczorkiem;-) .

Koralku to jakiś wymaz chyba to badanie. Hm... do pochwy to brzmi jak cytologia... ale odbyt?

Dziewcznyny na uczulenie Elocom może być:-) stosowany miejscowo:-) ja mam ulotkę:-) i też używałam.

Koral nie slyszalam o takim badaniu w ciazy. a moze to jednak o hermoroidy chodzi?
Kasia23-82-23 mnie tez reka boli, najpierw bolal mnie tylko nadgarstek, mysalam,z e moze nadwyrezylam, albo zle spalam, ale z czasem zaczelo bardzo bolec, szczegolnie jak ruszam kciukiem, najgorzej jest w nocy i rano, potem w ciagu dnia mozna powiedziec, ze przechodzi. Rozmawialam z lekarzem powiedzial, ze czasem z powodu obrzmienia czy opuchlizny uciskana jest jakas zylka i tak sie moze dziac. czytalam, ze czasami dochodzi wrecz do unieruchomienia konczyny (bo to mozebyc i reka i noga) i ze jakis czas po porodzie przechodzi.
Ostatnio rozmawialam w szkole rodzenia z rehabilitantka i zasugerowala zeby maz wymasowal barki i szyje, ze ten moj bol dloni, nadgarstka wlasnie z tamtad sie bierze.

Czesc dziewczynki!! Ja ostatnio czuje sie coraz gorzej bo strasznie boli mnie macica, zupełnie jakby mnie ktos skopał i mam przez to problemy ze wstawaniem z łózka.Przy tym dokucza mi bol bioder i brzucha zupełnie jakbym miała dostac okresu.Czasem jak mnie zaboli to mam wrazenie jakby chciało mi sie do ubikacji i mam przy tym rozwolnienie.

KICIU21 - ja mam dokladnie takie same dolegliwości....:confused: I ten bol w ledzwiach jak na @ jest silniejszy niz wczoraj.....

Ja ból jak na @mam od dwóch dni ale co dziwne zawsze wieczorem i zawsze mówię do meża (Tomek to już chyba dzisiaj), a pózniej wstajemy rano, a on do mnie ( no i co-masz to swoje dzisiaj):happy:
Kórcze jak tak będę mówic mu codziennie to wkońcu jak się zacznie to pomysli, ze to znowu takie moje gadki i nie zareaguje:tak:

reklama
A ja to mam takie pełne cycuchy,aż normalnie ciężkie są grr i cieknie mi ta siara z nich że łoooo ...hmmm produkcja jedzonka dla mojego smyka się chyba zaczęła na całeGo :-p

Do góry