reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Mnie natomiast wczoraj (i jeszcze troche dzisiaj) bolalo pod pacha . I ten bol dochodzil do piersi. Ale to tylko dotyczylo lewej piersi. Moze ma to zwiazek z laktacja ? Jak myslicie? Ktoras moze tez tak miala?
sami
Fanka BB :)
Kasia możliwe że to ma związek z laktacją - ale ja tak nie miałam, nawet mi jeszcze ta siara nie leci.
A moją największą dolegliwością jest teraz ból nerki - właśnie wróciłam z zakupów i myślałam, że już nie dojde do domu. Jak siedze i leże to jest w miare ok ale jak chodze to tragedia tak jakby ktoś mi wyciskał nerke na wszystkie strony i do tego jeszcze mnie w nią kopał mocno - okropieństwo.
A moją największą dolegliwością jest teraz ból nerki - właśnie wróciłam z zakupów i myślałam, że już nie dojde do domu. Jak siedze i leże to jest w miare ok ale jak chodze to tragedia tak jakby ktoś mi wyciskał nerke na wszystkie strony i do tego jeszcze mnie w nią kopał mocno - okropieństwo.
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Wspolczuje Ci tego bolu:-( . Ja co prawda nigdy nie mialam problemu z nerkami ale domyslam sie ze to nie nie jest przyjemne. Trzymam kciuki zeby przeszlo . Mnie tez jeszcze siara nie leci ale czasami mam na sutkach takie zaschniete drobinki czegos... To chyba moga byc malutkie ilosci siary wlasnie .
Madziallenka
Optymistyczna
Sami a może twój synuś upodobał sobie twoją nerkę i trenuje na niej kopniaki - pewnie będzie z niego mały piłkarz...
Anetko ... stawiam, że jesteś następna po Moniczce!!!
A wracając do piersi, dziewczyny, dopiero jakoś przed samym porodem one powinny gwałtownie się powiększyć??? Bo jeśli tak to na ten okres powinnyśmy się uzbroić w solidne ilości kremów przeciw rozstępom, bo wtedy chyba kolejny trudny okres dla skóry kiedy te mogą się wyłonić...
Mi samo z siebie też nic nie leci, ale jak przycisnę to jest odrobinka takiej przeźroczystej wydzieliny, a właściwie siara jak powinna wyglądać???
U mnie ok., bez zmian, tylko mała jakoś się inaczej albo poprostu częściej rusza, i czasem naciska mocniej na pęcherz centralnie i oczywiście jeżdzi -macha po moim prawym boczku którąś ze swoich kończynek...
Anetko ... stawiam, że jesteś następna po Moniczce!!!
A wracając do piersi, dziewczyny, dopiero jakoś przed samym porodem one powinny gwałtownie się powiększyć??? Bo jeśli tak to na ten okres powinnyśmy się uzbroić w solidne ilości kremów przeciw rozstępom, bo wtedy chyba kolejny trudny okres dla skóry kiedy te mogą się wyłonić...
Mi samo z siebie też nic nie leci, ale jak przycisnę to jest odrobinka takiej przeźroczystej wydzieliny, a właściwie siara jak powinna wyglądać???
U mnie ok., bez zmian, tylko mała jakoś się inaczej albo poprostu częściej rusza, i czasem naciska mocniej na pęcherz centralnie i oczywiście jeżdzi -macha po moim prawym boczku którąś ze swoich kończynek...
sami
Fanka BB :)
Możliwe że synuś sobie upodobał tą nieszczęsną nerke tylko tym razem lewą bo za pierwszym razem jak mnie chycił ból w grudniu to prawa bolała długo i okazało się, że miałam w niej jakiś tam zastój - potem był spokój i teraz znowu masakra. Ale dam rade!!!!
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
a mnie to wszystko boli ale musze jeszcze troszke wytrzymac nagroda juz czeka ;-):-)!!!!
M
m_ktosia
Gość
oj wspolczuje ci sami z tymi nerkami, mnie pobolewalo w grudniu ale przestalo na szczescie i podobno to dzieciak sie rozpychal...
a_rwen_a
:)
A co powiecie na taką przypadłość? W tamtym tygodniu zauważyłam pod prawą pachą małą gulkę (ok. 5mm średnicy), nie boli mnie, ale wcześniej jej nie było... mam nadzieję, że to MA związek z laktacją... chociaż też nic mi nie leci.
Co więcej ostatnio skóra na brzuchu strasznie mnie boli... tzn. głównie w okolicach pępka. Ból przypomina coś jakby... skóra poprostu była bardzo już naciągnięta. Smaruję cały czas brzuch balsamami i oliwką, nie mam żadnych rozstępów...ale mimo wszystko mam uczucie naciągniętej skóry.
Co więcej ostatnio skóra na brzuchu strasznie mnie boli... tzn. głównie w okolicach pępka. Ból przypomina coś jakby... skóra poprostu była bardzo już naciągnięta. Smaruję cały czas brzuch balsamami i oliwką, nie mam żadnych rozstępów...ale mimo wszystko mam uczucie naciągniętej skóry.
reklama
M
m_ktosia
Gość
a_rwen powszechnie wiadomo ze jak sie czuje gulki pod pacha choc moze bardziej powinno to byc w kierunku piersi, to trzeba przebadac piersi bo to moze byc cos powaznego...
Podziel się: