reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

M_ktosiu Prawda,
A_rwen_a lepiej zapytaj gina, pamietaj, ze mzoe to tez byc zwiazane z hormonami.
Z dolegliwosci ciazowych mam jeszcze taka jedna upierdliwa mianowicie bola mnie nadgarstki, szczegolnie w prawej rece. Czasami nawet czuje jak mi cos przeskakuje jak ruszam kciukiem, najgorzej jest w nocy i nad ranem. Sprawa jest zwiazana z opuchlizna, nabieraniem wody no i uciskaniem jakis nerwow. Czasami naprawde przeszkadza, ktoras z was ma cos takiego? Gin mowi, ze po ciazy przejdzie he he.....
jeszcze mnie zab zacza dzis bolec :wściekła/y:

reklama
kurka wodna jakas alergia mnie lapie, swedzi...
wlasnie sie posmarowalam kremikiem i polecam ELOCOM krem 0,1% - mi to pomaga:cool2:

kasira od dawna nie mam ulotki wiec nie moge przeczytac, ale to tak malutko miejscowo tylko troszeczke to nie ma sie co stresowac, ja to zawsze mialam od lekarzy przepisywane:cool2:

M- ktosiu uczulonko ?? oj nie żartuj !! Biedactwoo :-( ja to się dalej męcze oczywiście bo po co to gówienko ma sobie pójść jak może się trzymać grr ...swoją drogą to jakoś dziwnie hmmm ja mam uczulonko,niczka,hana coś wspominała i teraz ty ....ciekawe co to :confused:

mi wyskoczylo bo chyba za bardzo staralam sie wam wspolczuc :tak:
ale juz sobie poszlo, wczoraj sie posmarowalam i juz jest wporzasiu:cool2:

M-ktosiu to dobrze że już sobie poszło ...kochana jesteś że tak nam współczujesz ;-) hehe ja to się ciągle zastanawiam na co to uczulenie hmmm może to na ciąże hehe może jak urodze to zniknie jak ręką odjął ;-)

A ja mam dzis chyba zupelnie nieciazowa dolegliwosc. Tak mnie boli przwe ramie ze nie moge wytrzymac:no: ! Spac nie moglam nawet naprawej stronie i to juz drugi dzien tylko wczoraj bolalo slabiej ale dzisiaj to juz przesada! Musialam zle spac albo nie wiem co. Boli niemilosiernie:baffled: .

reklama
Do góry