reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwości

Ja tez bardzo dużo pije ostatnio - normalnie litry w siebie wlewam :-D
Narazie wam nie ponarzekam bo jest jak narazie dobrze i nawet zgagi już niemam - hurra - a tyle się z nią męczyłam.
Czekam na tą siarę ale jak narazie to nic mi nie leci z tych moich cycuchów.

reklama
ma cały czs dokuczają skórcze łydek mimo tego że biorę magnez...a do tego jeszcze jakoś brzuch mnie ciągnie, niedobrze:no: dziś leżakuję cały dzionek!

Ja pije duzo w nocy, mówię wam jakie to wkurzajace jest. Albo wstaje pic albo wstaje siku-wykonczyc sie idzie.
Skurczy na szczescie nie mam i przez cała ciążę to moze ze dwa razy miałam, z to zgaga nie chce mnie opuscic-dobrze, że mleczko pomaga. No i doszły problemy z oddychaniem, szczególnie jak leżę to normalnie jak ryba bez wody tak bużia łypie bo mam wrazenie, że sie uduszę (musze jutro powiedziec o tym lekarzowi) i jeszcze mam cos takiego, że nagle robi mi sie gorąco i pot mnie oblewa-nie wiem czy to moze byc nagły wzrost cisnienia? Ma któras z Was cos takiego??
:-( :sick: :-( :sick:

Mona - oddychać jest z zasady ciężko bo pewnie zmniejsza się pojemność płuc,
wszystkie chyba ledwo dyszamy,
no i z krążeniem jest podobnie ...wzrasta objętość krwi i z reguły jest nam cieplej,
ja to cały czas ostatnio chodzę w krótkim rękawku a szalika tej zimy - w ogóle:-) ,

wiec jak dla mnie... norma ale spytaj się lekarza,
pozdrawiam:-)

No tak MONA z oddychaniem to jest gorzej niestety. No a z tym ze jest goraco to mam tak jak HANA - kiedys zawsze mialam zimne rece i stopy, a teraz na odwrot i jest mi ciagle goraco....
No ale jezeli Ty MONA masz jakies nagle napady gorąca i oblewa Cie pot, to zapytaj lekarza na wszelki wypadek - ale mysle ze uspokoi Cie i powie ze jest OK :-)

Moj prawie na wszystko mowi ze to standard......:-D

czesc dziewczynki

ja tez mam tak ze robi mi sie goraco, wrecz jakbym goraczke miala,
tylko ze mnie rowniez robi sie czasem b. zimno :szok:
takie hustaweczki, jakby grypowe...:dry:
juz mi sie nawet nie chce narzekac, i tlenu wciaz brakuje ze az kaszlec sie chce, niech juz ta mala paskuda sie przesunie nizej - a ta tymczasem sie rozpycha w najlepsze rekami i nogami...:dull:

reklama
no i jednak nie jestem wyjatkowa:-D :-D :-D dokucza mi wszystko to co wam-wieczne pragnienie, sikanie co kilkanascie min, bole plecow, ciagle mi goraco i oblewaja mnie poty :eek: juz mam dosyc!!! i kto to powiedzial ze ciaza to blogoslawiony stan;-)

Do góry