reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwości

m ktosia u mnie rowniez podobnie jest z jedzeniem.
nie mam w ogole na nic ochoty a jak juz cos zjem to jest mi tak niedobrze :szok:.
ale nie martwie sie tym brzuszek caly czas rosnie !!!!!:-)

reklama
Szmina Ty normalnie uważaj...leż dużo i zaciskaj nogi...

M_ktosiu - dzidza na pewno na żołądek naciska.
ja sama jem o wiele mniej i staram się już wieczorkiem nie podjadać.
dzisiaj dzwoniła już do mnie mama,żeby mi nagadać,że o tym jak się odżywiam ...bo w niedzielę na obiadku nie zjadłam zupki i wzięłam tylko pół kotleta...uważa,ze celowo się głodzę. nie rozumie,że ja zwyczajnie nie mogę jeść więcej w dużych ilościach...
...i pewnie uważa,że jakbym przytyła 25 kg (tak jak ona ze mną) to wtedy byłoby oki:-) ,

po dzisiejszym dniu jestem pewna ze dziecko sie przesunelo do pluc, poprostu brakuje mi tlenu:no: , czuje sie jakbym przebiegla sprawdzian na 300 m albo przeplynela 15m pod woda, za jakie grzechy!!! jestem zawiedziona, myslalam ze natura sprytniej to wymyslila:sorry:
dziewczyny, nie damy sie !!!

Dziewczynki ....

Czy wy też często pijecie tzn praktycznie ciagle ?? Mi się dosłownie ciągle chce pić-suszy mnie hehe :-)

O tak ANULA :-) Ja to calu czas siedze z butelka wody mineralnej. W nocy tez musze miec przy lozku...:-D

Łoo to nie jestem sama hehe ciągle czuje się tak jakbym miała kacyka jakiegoś hehe :-)

Tak tak Anula88 trzeba mniej pic alkoholu, wkoncu w ciazy jestesmy he he:-D .
ja tez egzystuje z butelka u mojego boku, wszelkie inne napoje praktycznie poszly w odstawke - tzn cola, kawa zbozowa itd
Wody wody wody...

reklama
...no, czyli jest wszystko w normie,
bo już myślałam,że mi coś jest bo ciągle mam sucho w gardle:-)

Do góry