reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

m ktosia u mnie rowniez podobnie jest z jedzeniem.
nie mam w ogole na nic ochoty a jak juz cos zjem to jest mi tak niedobrze :szok:.
ale nie martwie sie tym brzuszek caly czas rosnie !!!!!:-)

reklama
Szmina Ty normalnie uważaj...leż dużo i zaciskaj nogi...

M_ktosiu - dzidza na pewno na żołądek naciska.
ja sama jem o wiele mniej i staram się już wieczorkiem nie podjadać.
dzisiaj dzwoniła już do mnie mama,żeby mi nagadać,że o tym jak się odżywiam ...bo w niedzielę na obiadku nie zjadłam zupki i wzięłam tylko pół kotleta...uważa,ze celowo się głodzę. nie rozumie,że ja zwyczajnie nie mogę jeść więcej w dużych ilościach...
...i pewnie uważa,że jakbym przytyła 25 kg (tak jak ona ze mną) to wtedy byłoby oki:-) ,

po dzisiejszym dniu jestem pewna ze dziecko sie przesunelo do pluc, poprostu brakuje mi tlenu:no: , czuje sie jakbym przebiegla sprawdzian na 300 m albo przeplynela 15m pod woda, za jakie grzechy!!! jestem zawiedziona, myslalam ze natura sprytniej to wymyslila:sorry:
dziewczyny, nie damy sie !!!

Dziewczynki ....

Czy wy też często pijecie tzn praktycznie ciagle ?? Mi się dosłownie ciągle chce pić-suszy mnie hehe :-)

O tak ANULA :-) Ja to calu czas siedze z butelka wody mineralnej. W nocy tez musze miec przy lozku...:-D

Łoo to nie jestem sama hehe ciągle czuje się tak jakbym miała kacyka jakiegoś hehe :-)

Tak tak Anula88 trzeba mniej pic alkoholu, wkoncu w ciazy jestesmy he he:-D .
ja tez egzystuje z butelka u mojego boku, wszelkie inne napoje praktycznie poszly w odstawke - tzn cola, kawa zbozowa itd
Wody wody wody...

reklama
...no, czyli jest wszystko w normie,
bo już myślałam,że mi coś jest bo ciągle mam sucho w gardle:-)

Do góry