Wiecie co dziewczyny, rano jak bylam w kibelku podczas wycierania sie na papierze znalazl sie kawalek jakiegos dziwnego sluzu taki gdzies wielkosci okolo 1cmx2cm, bardzo gesty - jak kisiel, rozciagliwy i koloru przezroczysto-zoltawego.....A teraz znowu tylko troszke mniejszy.... Kurcze mam nadzieje, ze to nie zaden czop......
reklama
Witam w weekend,
zawsze mozesz zapytac pzy usg o ten sluz, moze cos ci wyjasni.
Mnie od kilku dni nie samowicie swedzi dol brzucha, nie moge normalnie wytrzymac... czy ktoras z was tez tak ma? Napoczatku swedzila mnie tylko z jendje strony. Pojawily sie tez male punkciki, ale mysle, ze to od niekontrolowanego drapania, a nie wysypka.
zawsze mozesz zapytac pzy usg o ten sluz, moze cos ci wyjasni.
Mnie od kilku dni nie samowicie swedzi dol brzucha, nie moge normalnie wytrzymac... czy ktoras z was tez tak ma? Napoczatku swedzila mnie tylko z jendje strony. Pojawily sie tez male punkciki, ale mysle, ze to od niekontrolowanego drapania, a nie wysypka.
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
niczka mnie tez bardzo swedzi brzucholek !
i w tym miejscu gdzie drapalam powstaly rozstepy!!!!
postaraj sie nie drapac .
i w tym miejscu gdzie drapalam powstaly rozstepy!!!!
postaraj sie nie drapac .
sami
Fanka BB :)
Mnie też raz tak mocno swędział(tydzień temu to było) to pomogło mi posmarowanie sobie brzuszka oliwką i tak wmasowywałam ją w brzunio długo i masowałam i pomogło.
Ostatnio się już cieszyłam, że niemam już zgagi ale to cudowne uczucie bez niej trwało tylko jakieś pare dni - bo znowu okropnie mnie męczy franca. Dzisiaj w nocy to nie mogłam spać przez zgage i nawet mleko nie pomagało :-(
Ostatnio się już cieszyłam, że niemam już zgagi ale to cudowne uczucie bez niej trwało tylko jakieś pare dni - bo znowu okropnie mnie męczy franca. Dzisiaj w nocy to nie mogłam spać przez zgage i nawet mleko nie pomagało :-(
Monika K-W
Fan(ka)
Czesc mnie dzis brzunio swedzial i posmarowalam sobie balsamem i tez naszczescie przestało. O zgadze to juz nie wspomne bo strasznie mnie piecze i nie ma znaczenie co zjem.
Dziewczyny, skora tak swedzi przez to ze sie rozciaga (stad KORAL wziely sie tam te twoje rozstepy...:-( ). No i wlasnie dobrze jest smarowac, bo nawilzona skora bardziej elastyczna jest....Mnie przez jakis czas to swedzialo naormalnie wszystko: rece, nogi, brzuch Pomogla zmiana balsamu i oliwka...:-)
Co do sluzu pani doktor powiedziala ze poki nie jest zabarwiony krwia to wszystko Ok :-)
Co do sluzu pani doktor powiedziala ze poki nie jest zabarwiony krwia to wszystko Ok :-)
reklama
majkam
mama Danielka i Karolinki
mnie tez od kilku dni brzusio swedzi, a dzis bylismy u znajomych i ich syn tydzien temu przechodzil ospe , no i jak wrocilismy to teraz wszystko mnie swedzi ale to pewnie z wrazenia , bo chyba po 2-3 godzinach nie zarazilam sie od niego
poza tym jak bylam mala to mialam ospe wiec chyba nic mi nie grozi- co myslicie????
poza tym jak bylam mala to mialam ospe wiec chyba nic mi nie grozi- co myslicie????
Podziel się: