reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwości

Wiecie co dziewczyny, rano jak bylam w kibelku podczas wycierania sie na papierze znalazl sie kawalek jakiegos dziwnego sluzu :szok: taki gdzies wielkosci okolo 1cmx2cm, bardzo gesty - jak kisiel, rozciagliwy i koloru przezroczysto-zoltawego.....A teraz znowu tylko troszke mniejszy....:szok: Kurcze mam nadzieje, ze to nie zaden czop......:szok: :no:

reklama
No Anetka jak nam wczoraj w szkole rodzenia o czopie mowili to wlasnie tak mial by wygladac, ale to jeszcze nie oznacza porodu. A kiedy masz wizyte u lekarza?

Jutro ide na samo USG, a do mojego gina dopiero w przyszly piatek......:confused:
Pocieszam sie ze to nie bylo w zaden sposob podbarwione krwia, wiec moze to nic jeszcze nie znaczy....

Witam w weekend,
zawsze mozesz zapytac pzy usg o ten sluz, moze cos ci wyjasni.
Mnie od kilku dni nie samowicie swedzi dol brzucha, nie moge normalnie wytrzymac... czy ktoras z was tez tak ma? Napoczatku swedzila mnie tylko z jendje strony. Pojawily sie tez male punkciki, ale mysle, ze to od niekontrolowanego drapania, a nie wysypka.

Mnie też raz tak mocno swędział(tydzień temu to było) to pomogło mi posmarowanie sobie brzuszka oliwką i tak wmasowywałam ją w brzunio długo i masowałam i pomogło.

Ostatnio się już cieszyłam, że niemam już zgagi ale to cudowne uczucie bez niej trwało tylko jakieś pare dni - bo znowu okropnie mnie męczy franca. Dzisiaj w nocy to nie mogłam spać przez zgage i nawet mleko nie pomagało :baffled: :-(

Dziewczyny, skora tak swedzi przez to ze sie rozciaga (stad KORAL wziely sie tam te twoje rozstepy...:-( ). No i wlasnie dobrze jest smarowac, bo nawilzona skora bardziej elastyczna jest....Mnie przez jakis czas to swedzialo naormalnie wszystko: rece, nogi, brzuch :szok: Pomogla zmiana balsamu i oliwka...:-)
Co do sluzu pani doktor powiedziala ze poki nie jest zabarwiony krwia to wszystko Ok :-)

reklama
mnie tez od kilku dni brzusio swedzi, a dzis bylismy u znajomych i ich syn tydzien temu przechodzil ospe , no i jak wrocilismy to teraz wszystko mnie swedzi ale to pewnie z wrazenia , bo chyba po 2-3 godzinach nie zarazilam sie od niego :confused:
poza tym jak bylam mala to mialam ospe wiec chyba nic mi nie grozi- co myslicie????

Do góry