reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwości

mi rowniez jest bardzo goraco !!!!!!
mezus w nocy nakrywa mnie a ja na niego krzycze i tule sie do sciany- ktora jest bardzo zimna :-D!

a normalnie jestem strasznym zmarzluchem - brrrrr:-D

reklama
hej Dziewczyny!!!

ja to oprocz typowych problemikow jak zgaga, czy pecherz wielkosci jajka przepiorczego mam cos co mnie od kilku juz ladnych tygodni dobija. Mianowicie moj nos. Wciaz leci mi krew, szczegolnie w nocy, nie dosc ze jest przytkany, to jeszcze ta saczaca sie krew totalnie blokuje mi oddech i budze sie po kilka razy w nocy nie mogac oddychac, albo budze sie przez wydobywajacy sie z niego swist :-(. Probowalam oddychac przez usta, ale w ten sposob nie idzie mi spanie, a moja gin stwierdzila, ze to normalne u ciezarnych bo niby wiecej krwi i trzeba przetrzymac, a ja juz padam normalnie:-(. Czy ktoras ma sposob na taka france????

Przepraszam, ze taki brzydliwy temat poruszam, ale to naprawde wielki klopot:-(

NIEZAPOMINAJKA - ja tez tak mam, ale co dziwne dotyczy to tylko lewej dziurki nosa, no i nie jest az tak nasilone jak u Ciebie, zazwyczaj leci rano, tylko pare razy zdarzylo sie w nocy....A pomaga Rutinoscorbin - trzeba uszczelniac naczynka...:-)

mi krew też leci dość często :-( a z tym spaniem to tak jak u Was mąż mnie nakrywa a ja krzyczę przez sen tylko nie to! jest mi okropnie gorąco!:tak:

Z mezulkowym przykrywaniem tez tak mam... alez oni slodcy :happy:
z nosem podobnie, smarkam krwia juz od dlugiego czasu, ale tak ciurkiem to mi nie lecialo. lekarz mowil, ze tak bywa i tyle.

A mi wczoraj meżuś z pracy przyniósł taka specjalnie dla mnie wykrojoną podusię pod brzucholka ( tam gdzie trzeba grubsza, a gdzie trzeba cieńsza) i spało mi się świetnie:happy: bo juz brzuch nie ciągnął, tylko miał swoje własne posłanie:-D

Ja sobie czasem podkładam zwykłą poduszkę pod brzuch i też jest ok, ale tylko czasem, bo brzuch aż tak bardzo mi nie przeszkadza (w spaniu oczywiście, bo we wiązaniu butów przeszkadza i to bardzo).

reklama
Ja tez spie z podusia i jestem goraca jak inkubator i ciagle mi tchu brakuje juz nie wspomne ze wstaje ze spania spocona jak mysz ale obciazenie glukoza mam ok. Krew z nosa tez mi leci ostatnio wiec moze rzeczywiscie musze rutinoskorbin pobrac. Duzo siusiam i duzo pije wody ale to chyba tez normalne papa:-)

Do góry