reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
dziewczyny lacze sie w bolu, bo...
mnie tez boli kosc ogonowa, szczegolnie jak dlugo siedze w jednej pozycji, np po otatniej 3 godzinnej podrozy samochodem, a ulozenie dobre do snu graniczy u mnie z cudem,
i tak mnie cos ogromnie boli w boku ze az sie boje ze mam tam cos na jajniku, juz raz lekarz pocieszal ze wszystko ok ale zamierzam zapytac ponownie bo bol sie powieksza, chodze zgieta w pol i nawet jak leze bez ruchu to poprostu boli, kurcze myslalam ze latwiej jest byc w ciazy:no:
jeszce 10 tygodni do konca:eek:
i mam ostatnio taki stres ze skoro czuje sie gorzej z tygodnia na tydzien to z jaka ja kondycja do porodu przystapie:confused:
oj ja juz sie pozale lekarce na nastepnej wizycie:-( niech mnie ratuje!!!

Wczoraj niestety mielismy okropny wieczor...:wściekła/y:
Caly dzien czulam sie dobrze, a po powrocie ze szkoly rodzenia to :szok:
Zaczęlam miec jakies bole w lędźwiach takie jak miesiaczkowe, troszkę w podbrzuszu czasami (tez takie iesiaczkowe) raz po raz czulam jakies klucie tak jakby w szyjce macicy, no i jakies skurcze cholerne :szok: Na szczescie nieregularne, ale nawet co 2 minuty niektore....:-( I jeszcze glowa do tego zaczela mi pekac.....
Szok normalnie, macie pojecie jak sie wystraszylam?
M nawet pytal czy nie chce jechac do szpitala...Na szczescie po ok 2 godzinach mi to minelo....
A jutro ide go gina wiec sie poskarze i zapytam o co chodzi....:baffled:

aneta:szok:
opowiedz lekarzowi wszystko szczegolowo a napewno cie pocieszy i sprawdzi co i jak:tak:
ja mialam tydzien temu gdzies takie bole, zgieta w pol ze tez juz chcialam do szpitala i co, i lekarka powiedziala ze to normalne, ze w ciazy tak bywa i to przez grype i oslabienie i takie tam, kurcze myslalam juz ze to cos powaznego, to i u ciebe moze tak bedzie:confused:

kurcze ta kość ogonowa to i mnie strasznie boli:szok: a wczoraj to jakoś na wymioty mnie rwało, naszczęście nie wymiotowałam;-) a dziś to ogólnie jakoś mi ciężko.... czy to ta pogoda mnie tak dobija czy co?:confused:

U mnie w zasadzie nie jest tak źle oprócz tego, że coraz ciężej się ruszyć. Chociaż ostatnio czuję, że zaczyna mnie boleć spojenie łonowe. Tak jak by moja córcia schodziła coraz nizej w dół i torowała główką drogę. Chyba powolutku przygotowuje sie do wyjścia.

a ja wczoraj niestety przeleżałam całą sobotę:zawstydzona/y: :-( ból okropny! brzuch jak kamień kość ogonow to już nie wspomnę! co strasznego....nszczęście dziś wstałam i jest o wiele lepiej, mam nadzieję że na długo :-)

reklama
kurcza a ja wczoraj zemdlalam w sklepie:szok: bylam tam tylko chwilke i nagle poczulam ze mi nogi miekna czarno przed oczami dobrze ze mama i M byli obok ale i tak pomogla jakas mila kobieta moze pielegniarka:tak: do dzisiaj jakas taka niepozbierana jestem:confused: a co najgorsze to chyba mialam pierwszy atak zgagi:eek: jak to bolalo myslalal ze mi klatke i przelyk rozerwie:szok: wole skurcze lydek zdecydowanie

Do góry