reklama
M
m_ktosia
Gość
dziewczyny lacze sie w bolu, bo...
mnie tez boli kosc ogonowa, szczegolnie jak dlugo siedze w jednej pozycji, np po otatniej 3 godzinnej podrozy samochodem, a ulozenie dobre do snu graniczy u mnie z cudem,
i tak mnie cos ogromnie boli w boku ze az sie boje ze mam tam cos na jajniku, juz raz lekarz pocieszal ze wszystko ok ale zamierzam zapytac ponownie bo bol sie powieksza, chodze zgieta w pol i nawet jak leze bez ruchu to poprostu boli, kurcze myslalam ze latwiej jest byc w ciazy
jeszce 10 tygodni do konca
i mam ostatnio taki stres ze skoro czuje sie gorzej z tygodnia na tydzien to z jaka ja kondycja do porodu przystapie
oj ja juz sie pozale lekarce na nastepnej wizycie:-( niech mnie ratuje!!!
mnie tez boli kosc ogonowa, szczegolnie jak dlugo siedze w jednej pozycji, np po otatniej 3 godzinnej podrozy samochodem, a ulozenie dobre do snu graniczy u mnie z cudem,
i tak mnie cos ogromnie boli w boku ze az sie boje ze mam tam cos na jajniku, juz raz lekarz pocieszal ze wszystko ok ale zamierzam zapytac ponownie bo bol sie powieksza, chodze zgieta w pol i nawet jak leze bez ruchu to poprostu boli, kurcze myslalam ze latwiej jest byc w ciazy
jeszce 10 tygodni do konca
i mam ostatnio taki stres ze skoro czuje sie gorzej z tygodnia na tydzien to z jaka ja kondycja do porodu przystapie
oj ja juz sie pozale lekarce na nastepnej wizycie:-( niech mnie ratuje!!!
Wczoraj niestety mielismy okropny wieczor...
Caly dzien czulam sie dobrze, a po powrocie ze szkoly rodzenia to
Zaczęlam miec jakies bole w lędźwiach takie jak miesiaczkowe, troszkę w podbrzuszu czasami (tez takie iesiaczkowe) raz po raz czulam jakies klucie tak jakby w szyjce macicy, no i jakies skurcze cholerne Na szczescie nieregularne, ale nawet co 2 minuty niektore....:-( I jeszcze glowa do tego zaczela mi pekac.....
Szok normalnie, macie pojecie jak sie wystraszylam?
M nawet pytal czy nie chce jechac do szpitala...Na szczescie po ok 2 godzinach mi to minelo....
A jutro ide go gina wiec sie poskarze i zapytam o co chodzi....
Caly dzien czulam sie dobrze, a po powrocie ze szkoly rodzenia to
Zaczęlam miec jakies bole w lędźwiach takie jak miesiaczkowe, troszkę w podbrzuszu czasami (tez takie iesiaczkowe) raz po raz czulam jakies klucie tak jakby w szyjce macicy, no i jakies skurcze cholerne Na szczescie nieregularne, ale nawet co 2 minuty niektore....:-( I jeszcze glowa do tego zaczela mi pekac.....
Szok normalnie, macie pojecie jak sie wystraszylam?
M nawet pytal czy nie chce jechac do szpitala...Na szczescie po ok 2 godzinach mi to minelo....
A jutro ide go gina wiec sie poskarze i zapytam o co chodzi....
M
m_ktosia
Gość
aneta
opowiedz lekarzowi wszystko szczegolowo a napewno cie pocieszy i sprawdzi co i jak
ja mialam tydzien temu gdzies takie bole, zgieta w pol ze tez juz chcialam do szpitala i co, i lekarka powiedziala ze to normalne, ze w ciazy tak bywa i to przez grype i oslabienie i takie tam, kurcze myslalam juz ze to cos powaznego, to i u ciebe moze tak bedzie
opowiedz lekarzowi wszystko szczegolowo a napewno cie pocieszy i sprawdzi co i jak
ja mialam tydzien temu gdzies takie bole, zgieta w pol ze tez juz chcialam do szpitala i co, i lekarka powiedziala ze to normalne, ze w ciazy tak bywa i to przez grype i oslabienie i takie tam, kurcze myslalam juz ze to cos powaznego, to i u ciebe moze tak bedzie
U mnie w zasadzie nie jest tak źle oprócz tego, że coraz ciężej się ruszyć. Chociaż ostatnio czuję, że zaczyna mnie boleć spojenie łonowe. Tak jak by moja córcia schodziła coraz nizej w dół i torowała główką drogę. Chyba powolutku przygotowuje sie do wyjścia.
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Anusia ja mam takie same odczucia !!!!!- zreszta my chyba rozpoczniemy porody z kwietniowek......
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kurcza a ja wczoraj zemdlalam w sklepie bylam tam tylko chwilke i nagle poczulam ze mi nogi miekna czarno przed oczami dobrze ze mama i M byli obok ale i tak pomogla jakas mila kobieta moze pielegniarka do dzisiaj jakas taka niepozbierana jestem a co najgorsze to chyba mialam pierwszy atak zgagi jak to bolalo myslalal ze mi klatke i przelyk rozerwie wole skurcze lydek zdecydowanie
Podziel się: