reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
dziewczyny lacze sie w bolu, bo...
mnie tez boli kosc ogonowa, szczegolnie jak dlugo siedze w jednej pozycji, np po otatniej 3 godzinnej podrozy samochodem, a ulozenie dobre do snu graniczy u mnie z cudem,
i tak mnie cos ogromnie boli w boku ze az sie boje ze mam tam cos na jajniku, juz raz lekarz pocieszal ze wszystko ok ale zamierzam zapytac ponownie bo bol sie powieksza, chodze zgieta w pol i nawet jak leze bez ruchu to poprostu boli, kurcze myslalam ze latwiej jest byc w ciazy:no:
jeszce 10 tygodni do konca:eek:
i mam ostatnio taki stres ze skoro czuje sie gorzej z tygodnia na tydzien to z jaka ja kondycja do porodu przystapie:confused:
oj ja juz sie pozale lekarce na nastepnej wizycie:-( niech mnie ratuje!!!

Wczoraj niestety mielismy okropny wieczor...:wściekła/y:
Caly dzien czulam sie dobrze, a po powrocie ze szkoly rodzenia to :szok:
Zaczęlam miec jakies bole w lędźwiach takie jak miesiaczkowe, troszkę w podbrzuszu czasami (tez takie iesiaczkowe) raz po raz czulam jakies klucie tak jakby w szyjce macicy, no i jakies skurcze cholerne :szok: Na szczescie nieregularne, ale nawet co 2 minuty niektore....:-( I jeszcze glowa do tego zaczela mi pekac.....
Szok normalnie, macie pojecie jak sie wystraszylam?
M nawet pytal czy nie chce jechac do szpitala...Na szczescie po ok 2 godzinach mi to minelo....
A jutro ide go gina wiec sie poskarze i zapytam o co chodzi....:baffled:

aneta:szok:
opowiedz lekarzowi wszystko szczegolowo a napewno cie pocieszy i sprawdzi co i jak:tak:
ja mialam tydzien temu gdzies takie bole, zgieta w pol ze tez juz chcialam do szpitala i co, i lekarka powiedziala ze to normalne, ze w ciazy tak bywa i to przez grype i oslabienie i takie tam, kurcze myslalam juz ze to cos powaznego, to i u ciebe moze tak bedzie:confused:

kurcze ta kość ogonowa to i mnie strasznie boli:szok: a wczoraj to jakoś na wymioty mnie rwało, naszczęście nie wymiotowałam;-) a dziś to ogólnie jakoś mi ciężko.... czy to ta pogoda mnie tak dobija czy co?:confused:

U mnie w zasadzie nie jest tak źle oprócz tego, że coraz ciężej się ruszyć. Chociaż ostatnio czuję, że zaczyna mnie boleć spojenie łonowe. Tak jak by moja córcia schodziła coraz nizej w dół i torowała główką drogę. Chyba powolutku przygotowuje sie do wyjścia.

a ja wczoraj niestety przeleżałam całą sobotę:zawstydzona/y: :-( ból okropny! brzuch jak kamień kość ogonow to już nie wspomnę! co strasznego....nszczęście dziś wstałam i jest o wiele lepiej, mam nadzieję że na długo :-)

reklama
kurcza a ja wczoraj zemdlalam w sklepie:szok: bylam tam tylko chwilke i nagle poczulam ze mi nogi miekna czarno przed oczami dobrze ze mama i M byli obok ale i tak pomogla jakas mila kobieta moze pielegniarka:tak: do dzisiaj jakas taka niepozbierana jestem:confused: a co najgorsze to chyba mialam pierwszy atak zgagi:eek: jak to bolalo myslalal ze mi klatke i przelyk rozerwie:szok: wole skurcze lydek zdecydowanie

Do góry