reklama
todays
Początkująca w BB
byłam w szpitalu i bóle głowy męczą mnie od bardzo długiego czasu, w szpitalu proponowali tylko proszki, raz nawet ferwex, bo jeszcze do tego dochodzilo przeziebienie, niestety wcześniej ibuprom, czasem kawa, ani ferwex mi nie pomaga.
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kurcze a ja myslalam ze to tylko z moja glowa dzieje sie cos niepokojacego a widze ze i wam dokucza u mnie to zazwyczaj wieczorem i bardziej mi sie kreci niz boli no a kawki nigdy nie pilam wiec nie zaczynam a cisnienie jak u umarlaka 90/60 zawsze takie mialam
Lenorek
Fanka BB :)
hej
ja przed ciąża miałam cisnienie na poziomie 120/ 80 - czyli idealne. teraz mam 90/55. chodze jak śnięta ryba a łepetyna potwornie boli :sick:. ale moj lekarz powiedział ze 100 razy lepiej jest miec w ciązy niskie cisnienie niz wysokie. no nic dziewczynki musimy się pomeczyć
ja przed ciąża miałam cisnienie na poziomie 120/ 80 - czyli idealne. teraz mam 90/55. chodze jak śnięta ryba a łepetyna potwornie boli :sick:. ale moj lekarz powiedział ze 100 razy lepiej jest miec w ciązy niskie cisnienie niz wysokie. no nic dziewczynki musimy się pomeczyć
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
szmina ja tez mam takie cisnienie !!!!
glowa czasami mnie strasznie boli a czasami nie!!!!
glowa czasami mnie strasznie boli a czasami nie!!!!
Podziel się: