reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kosmi - jasne ze sobie poradzisz :)
skoro moj maz dal rade ...

a tak z ciekawostek to mama mi zawsze powtarza ze ja to mam dobrze z mezem - bo moj ojciec nie bral nas na rece (mnie i mojego mlodszego brata) nim nie skonczylismy 2 latek ... tak samo bylo z wnuczkiem - bawil sie z michalem ale raczej omijal z daleka :) hihi :)
i na szczescie pomimo tego mamy z nim bardzo dobrze kontakty; tylko moja mam ucierpiala na tym najbardziej; ale teraz to wspomina to jako anegtote rodzinna :)

reklama
mój tata wspomina za to, że przez 3 miesiące mi zmieniał pieluchy - czyli przez 3 miesiące się mna opiekował, a mama robiła mgr :) no ale przecież najważniejsze są pieluchy !!!

spodobało mi się jak wujek mojego tygryska mówi na swojego 2letniego brzdąca - kasztanek, bo się jeszcze w pieluchy kasztani :D ostatnio dostałam nawet propozycje przewinięcia w ramach treningu hehehe ;)

dni szybko mijąją i dzieci szybko rosną

Idziu Ty jeszcze masz dobrze ze Michał ma 5 lat a moja Gabrysia niecałe 2.

ewach - mysle ze masz racje;
pewnie moge liczyc na wieksza pomoc ze strony michala niz ty gabrysi :)
michal zreszta juz sie zadeklarowal ze bedzie mi malutka do cycka przestawial - oczywiscie jak wroci z przedszkola :)

dzieci 5 - letnie sa juz bardzo mądre i wiecej rozumieją
a co najwazniejsze mozna się z nimi bardziej dogadać
Gabrysia dopiero zaczyna mówić pierwsze słowa

Czy Wy tez zauwazylyscie u siebie brak koncentracji, mam wrazenie ze ostatnio stalam sie strasznie ciapowata-bardziej niz zwykle..nawet jak pisze na forum to jakos mi te zdania dziwnie wychodza, w sklepie jestem tak gramotna ze az strach mnie puscic, z rak mi leci porazka totalna :(

Ach znam te bolączki, lecące przemioty z rąk jak nigdy-zawsze to była domena Michała, teraz Go prześcigam w tym. Porozlewane na obrusy rózne płyny i takie tam. Ale poza tym jest oki, nadal jestem czujna.

Poza tym znowu jak jestem na zwolnieniu to jest depresyjna pogoda.
Ale wczoraj byłam u moich rodziców na wsi i naładowałam akumulatorki:) Na parę dni wystarczy:)

A myślałam, że tylko mnie dopadła ta niegramotność. Z rąk leci mi kompletnie wszystko, ostatnio rozbiłam jajko na białym dywaniku w kuchni, a wczoraj przewróciłam czajnik elektryczny pełen wody - efekt, kuchnia zalana a czajnik w częściach. Chyba przestanę odwiedzać to pomieszczenie, przynajmniej mam teraz wymówkę, tylko szkoda że Wojtek wraca przed siódmą więc umarłabym z głodu czekając na niego.

Jak milo przeczytac ze nie tylko ja to mam ;D juz sie balam ze cos ze mna nie tak.

reklama
Dziewczyny ja mam to samo, koncentracja dużo gorsza i pamięć niestety teżale pocieszam się tym że już niedługo i wszystko wróci do normy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry