Burzynska17@
Początkująca w BB
Beta 43,2To dopiero szczęście w rodzinie zawitało wszystkiego dobrego i proszę dać znać jak beta. Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 43,2To dopiero szczęście w rodzinie zawitało wszystkiego dobrego i proszę dać znać jak beta. Trzymam kciuki
Super. Dużo zdrówkaBeta 43,2
Wspaniale czytać takie historie. Życzę dużo zdrówka zobaczymy co życie pokaże. Pozdrawiam serdecznieMusi się udać to jest wspaniale, że są takie możliwości. Na pozytywne myślenie dodam, że moja kuzynka tydzień temu urodziła zdrowa dziewczynkę Mariankę również z invitro. Udało się za pierwszym transferem . Ja również jestem w ciąży w 22tyg ale udało się zajść naturalnie. Życzę powodzenia w tej trudnej drodze ale musi się to skończyć dobrze
U nas też transfer mrożonego zarodka. No zobaczymy jak się sprawy potoczą.Tak pierwszy transfer mrożonego zarodka
A niby skąd wiesz, że to takie plamienie niby było?nawet gdyby to beta hcg, którą sobie zrobiłaś jest 100 % pewna i negatywna.w sierpniu miałam mieć miesiączkę a miałam plamienia implatycyjnego
20.08 była dataA Ta beta ktorą wrzucilaś była robiona teraz?
To zapłon jak nic20.08 była data
cytologię mam bardzo dobry wynik wszystko jest ok bo się badałamA niby skąd wiesz, że to takie plamienie niby było?nawet gdyby to beta hcg, którą sobie zrobiłaś jest 100 % pewna i negatywna.
Nie jesteś w ciąży.
Mi też się kiedyś okres zatrzymywał.. Wychodzi na to, że miałabym już z 5 dzieci.
Prawdopodobnie możesz mieć infekcję, z resztą przyczyn może być dużo. Umów sie do ginekologa, zrób sobie cytologię i zbadaj mocz. Zaczbij od tego
zdążają się takie przypadki że testy nie wychodzą i nawet z krwi a jest się w ciąży znam kilka takich pańA niby skąd wiesz, że to takie plamienie niby było?nawet gdyby to beta hcg, którą sobie zrobiłaś jest 100 % pewna i negatywna.
Nie jesteś w ciąży.
Mi też się kiedyś okres zatrzymywał.. Wychodzi na to, że miałabym już z 5 dzieci.
Prawdopodobnie możesz mieć infekcję, z resztą przyczyn może być dużo. Umów sie do ginekologa, zrób sobie cytologię i zbadaj mocz. Zaczbij od tego
Badania krwi nie kłamią. Z beta poniżej 5 nie jest się w ciąży.zdążają się takie przypadki że testy nie wychodzą i nawet z krwi a jest się w ciąży znam kilka takich pań