reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Beta i progesteron 9 dni po owulacji

pawik

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,
Myślicie, że jest sens robienia bety i proga jeśli owulacje miałam 24 października? Czy jeszcze za wcześnie i tak jakby była ciąża to nic nie pokaże? To będzie 9 dpo, 21 dc.
Progesteron robiłam 7dpo i wynik to 23,59 ng/ml.
Owulacje potwierdziłam dwoma testami owulacyjnymi - tymi z Amazona i Domowe laboratorium. W oby dwóch testy pozytywne wyszły właśnie tego samego dnia. Bardzo liczę na ten cykl bo mega czułam owulacje, miałam dużo śluzu, bardzo bolały mnie jajniki i jestem ciekawa czy może teraz się udalo.

reklama
Hej dziewczyny,
Myślicie, że jest sens robienia bety i proga jeśli owulacje miałam 24 października? Czy jeszcze za wcześnie i tak jakby była ciąża to nic nie pokaże? To będzie 9 dpo, 21 dc.
Progesteron robiłam 7dpo i wynik to 23,59 ng/ml.
Owulacje potwierdziłam dwoma testami owulacyjnymi - tymi z Amazona i Domowe laboratorium. W oby dwóch testy pozytywne wyszły właśnie tego samego dnia. Bardzo liczę na ten cykl bo mega czułam owulacje, miałam dużo śluzu, bardzo bolały mnie jajniki i jestem ciekawa czy może teraz się udalo.

U mnie beta była pozytywna 9dpo
Już w sumie 7dpo widać było że dzieje się

Ale implantacja może być też 12dpo i wtedy wczesniej nic nie wykryjesz

U mnie też dwa razy beta robiona w 8dpo wykazała ciążę , bardzo małe wartości ale potem już tylko rosły :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry