hemoglobina
Moderator
Obrażasz się, bo ktoś ci powiedział prawdę i wyprowadził z błędu? No cóż… twoja sprawa.nie chce mi się pisać z wami to był błąd że weszłam na te forum nara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obrażasz się, bo ktoś ci powiedział prawdę i wyprowadził z błędu? No cóż… twoja sprawa.nie chce mi się pisać z wami to był błąd że weszłam na te forum nara
o tym samym pomyślałamPatka to chyba koleżanka pewnej użytkowniczki Weroniki, która tutaj od ponad miesiąca wybierała się do lekarza na betę
Ja też i już wcześniej nawet sprawdziłam, czy oby to nie Weronikao tym samym pomyślałam
Jeśli w dzień owulacji zrobisz betę, to wyjdzie ujemna, ale jak zrobisz ją 2 tygodnie później, to wyjdzie dodania ( zakładając, że Zajdziesz w ciaze ), to tez powiedz, że tamta beta się myliła ? Czy po prostu za szybko zrobione badanie ?jak nie ma jest
Życzę powodzenia trzymam kciuki ☺ daj znać jak wynikiJa jestem 6 dzień po transferze invitro. To nasz pierwszy transfer. Staramy się ponad 10 lat . W głowie mam milion myśli, niedługo powinnam zrobić betę. Tzn w poniedziałek, strasznie się boje porażki. Ale z drugiej strony co ma być to będzie. Życzę aby beta tylko potwierdziła te piękne kreski
też mi się tak skojarzyło jedna nie wie, czy poroniła, czy jest w ciąży, a druga to Maryja z wyimaginowanym zarodkiem bez bety.Patka to chyba koleżanka pewnej użytkowniczki Weroniki, która tutaj od ponad miesiąca wybierała się do lekarza na betę
Kuzwa nie wierzę xD miesiąc czasu jesteś w ciazy; a nikt nic nie widzi ani nie wykrywa żadne badanie. Czy Ty jesteś aby na pewno człowiekiem?zdążają się takie przypadki że testy nie wychodzą i nawet z krwi a jest się w ciąży znam kilka takich pań
dziewczyny szkoda nerwów na tą osobę… z tego co widzę w innych wątkach jest ona w ciąży już od zeszłego roku od stycznia… zastanawiam się czy to nie jakiś troll, który chce wywołać tu negatywne emocjeTy zważaj sobie na słówka gówniaro.
Dostałaś odpowiedź i to konkretną na temat swojego zapytania i jeszcze tak dziękujesz??
Masz iloraz inteligencji mniejszy od mojego 9 letniego syna. Do Niego wystarczy raz coś powiedzieć i to rozumie a Ty? Idziesz dalej w zaparte jak chore umysłowe babsko.
Idź stąd najlepiej, i nie radzę Ci pisać Nam poprzez ubliżanie
Wkurzyłaś mnie na maxa.
Dobrze, że tej ciąży nie ma u Ciebie bo widzę, że z emocjami sobie nie radzisz. Ci dopiero z dzieckiem.
Bye bye