reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

Jest różowa 🙈 ale ja nie mogę w to uwierzyć. Nigdy przez ponad 10 lat nie było na testach żadnej kreski. To mój pierwszy transfer. Jestem w szoku
Ja miałam to samo , tyle testów gdzie była jedna kreska … a tu nagle cień drugiej i szok !
Ale uwierz w to ❤️ dzisiaj sobie idź na betę , będziesz spokojniejsza :) a w poniedziałek ja powtórz

reklama
Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobilam dziś test sikany. Co o tym myślicie? W poniedziałek i tak idę na betę.
Klinika kiedy kazała zrobić Ci betę ? W którym dniu po transferze ? Ja miałam zrobić w 14 dniu , ale w 12dpt zadzwoniłam i podałam betę , bo już wtedy wiedziałam , że mam ładny przyrost :)

Klinika kiedy kazała zrobić Ci betę ? W którym dniu po transferze ? Ja miałam zrobić w 14 dniu , ale w 12dpt zadzwoniłam i podałam betę , bo już wtedy wiedziałam , że mam ładny przyrost :)
W zaleceniach miałam 7-10 dpt. Nie chciałam robić w piątek, stwierdziłam, że zrobię w poniedziałek to będzie 10 dpt. Ale , że wczoraj od tak kupiłam test i mówię do dziś do męża rano , chodź zrobię a co tam . I tak co ma być to będzie. No i pierwszy raz w swoim życiu zobaczyłam druga kreskę. Zrobiłam drugi i też wyszła. Więc tylko beta mi pozostała jeszcze, żeby nie mieć wątpliwości. Nie mam możliwości zrobienia w weekend, więc muszę czekać do poniedziałku 🙈

W zaleceniach miałam 7-10 dpt. Nie chciałam robić w piątek, stwierdziłam, że zrobię w poniedziałek to będzie 10 dpt. Ale , że wczoraj od tak kupiłam test i mówię do dziś do męża rano , chodź zrobię a co tam . I tak co ma być to będzie. No i pierwszy raz w swoim życiu zobaczyłam druga kreskę. Zrobiłam drugi i też wyszła. Więc tylko beta mi pozostała jeszcze, żeby nie mieć wątpliwości. Nie mam możliwości zrobienia w weekend, więc muszę czekać do poniedziałku 🙈
Aaa chyba że tak :) pewnie będę kazali Ci powtórzyć betę po 48h czy jest dobry przyrost . I tam długo wytrzymałaś :D ja to od razu poleciałam na krew , jak zobaczyłam cień drugiej kreski 😅 chodziłam co 48h

reklama
Do góry