reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża.

To ja bym zbadała poziom bety. W zależności od jej wysokości będzie można wnioskować czy lekarz mógł na USG nic nie widzieć. Może trzeba już szukać ciąży poza macica...

reklama
Mnie bolało po laparoskopi , zaraz po przebudzeniu bo stosuje się znieczulenie ogólne , mnie bolało dlatego ze usunęli lewy jajowod , ja krwawiłam od 6 tygodnia bo właśnie w jajowodzie doszło do zagnieżdżenia zarodka , wiec u mnie zabieg był konieczny bo przez to ze ciąża była w jajowodzie zarodek rósł i przez to ten jajowod był uszkodzony , ale spokojnie bo stosują tez inne metody usunięcia takiej ciąży , czasem organizm się sam czyści lub kierują do szpitala na podanie zastrzyku aby to wydalilo się samo ( nie pamietam nazwy zastrzyku ) , nie jest tez powiedziane ze to ciąża pozamaciczna , możliwe ze biochemiczna np ? U mnie tez nie widzieli długo ciąży w macicy bo taka ciąża pozamaciczna jest ciężko zlokalizować . Oznacz poziom bhcg z krwi , możesz pójść prywatnie do laboratorium no chyba ze masz skierowanie od ginekologa . Nie mam dużej wiedzy na ten temat ale będzie dobrze 😌 ja po ciąży pozamacicznej zaszłam w prawidłowa ciaze bardzo szybko

Tak to prawda , właśnie mi się przypomniałas 😊 lekarka mi powiedziała w szpitalu ze po tych zastrzykach minimum 6 miesięcy trzeba odczekać

reklama
Do góry