Truskawka1233
Fanka BB :)
To daj znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj znać
Przy takiej wartości myśle, ze obojętnie jaki lekarz nawet z najgorszym sprzętem ciąże w macicy by odnalazł. Autorko, niestety, ale coś jest nie tak...Przeczytałam twój post, na tym etapie i przy takie wartości nie ma sensu badać przyrostu bo to już nie będzie taki książkowy, moim zdaniem musisz wybrać się do innego lekarza, konkretnego, z dobrym sprzętem i prywatnie.
kochana u mnie ten sama sytuacja. Ciaza pozamaciczna 3 lata temu, usunięty jajowod. Teraz się staramy jakies 5 miesięcy i jak ciazy nie było tak nie ma. U Was jak szybko się udało? Czy robilas jqkies dodatkowe badania? Monitoring? Wielkie gratulacje dajesz nadzieję że i mnie się udaMnie bolało po laparoskopi , zaraz po przebudzeniu bo stosuje się znieczulenie ogólne , mnie bolało dlatego ze usunęli lewy jajowod , ja krwawiłam od 6 tygodnia bo właśnie w jajowodzie doszło do zagnieżdżenia zarodka , wiec u mnie zabieg był konieczny bo przez to ze ciąża była w jajowodzie zarodek rósł i przez to ten jajowod był uszkodzony , ale spokojnie bo stosują tez inne metody usunięcia takiej ciąży , czasem organizm się sam czyści lub kierują do szpitala na podanie zastrzyku aby to wydalilo się samo ( nie pamietam nazwy zastrzyku ) , nie jest tez powiedziane ze to ciąża pozamaciczna , możliwe ze biochemiczna np ? U mnie tez nie widzieli długo ciąży w macicy bo taka ciąża pozamaciczna jest ciężko zlokalizować . Oznacz poziom bhcg z krwi , możesz pójść prywatnie do laboratorium no chyba ze masz skierowanie od ginekologa . Nie mam dużej wiedzy na ten temat ale będzie dobrze ja po ciąży pozamacicznej zaszłam w prawidłowa ciaze bardzo szybko
Dziś właśnie jadę do szpitala, zobaczymy co tam powiedzą.Aha, jeszcze jedno. Moim zdaniem powinnaś pędem stawić się w szpitalu.