Dziewczyny za 5 dni mam mieć okres. Boli mnie podbrzusze. Testy ale nie z porannego moczu wyszły tak jak widać na zdjęciu. Czy błędem było robienie testów z tej samej firmy? "pink są wiarygodne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test zrobiony rano i teraz to się już boję.Czy wszytko będzie dobrze. Mam już dwójkę dzieci ale też dwa poronienia za mną.
Mi właśnie wyszedł ponizej 5.ale to było 3 dni temuWynik beta-HCG powyżej 5 mIU/ml może być podstawą do myślenia o prawdopodobnej ciąży.
Kochana powtórz sobie za pare dni i wszystko się wyjaśni
[/QUOTE
Do tego czasu oszaleje
Pierwszy od gory wadliwy, na drugim widze cien na 3 pusto. Poczekaj do terminu @Tak wygląda teraz w lepszym świetle.
Chyba że bete robiłam za wcześniejeśli beta poniżej 5 ,to jak test mógłby wyjść pozytywny ? Dla mnie negatywne ,poczekaj do terminu @