U
użytkowniczka_e
Gość
A mam pytanie czy beta hcg z krwi ZawsE wyjdzie mimo np brania tabletek anty ?
Ja prdl znowu kur... Nie wierzęA mam pytanie czy beta hcg z krwi ZawsE wyjdzie mimo np brania tabletek anty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja prdl znowu kur... Nie wierzęA mam pytanie czy beta hcg z krwi ZawsE wyjdzie mimo np brania tabletek anty ?
Poczekaj bo jeszcze, ale no muszę się upewnić bo panie w labie nie wiedzą a tu wiedząBardzo podziękuj paniom i skończ
Poczekaj bo jeszcze, ale no muszę się upewnić bo panie w labie nie wiedzą a tu wiedzą
Myślała, że jej nikt nie pozna , ale zaraz i tak napisze, ale ja nie jestem tamta osoba nie wiem o co chodzi paniomNajlepsze że tu o to zapytała, a pod Starym postem milki z wczoraj zacytowała ze ma odpowiedź
Ile razy jeszcze będziesz sie pytać?!A mam pytanie czy beta hcg z krwi ZawsE wyjdzie mimo np brania tabletek anty ?