reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
Bylo na pewno 5plus6 ale jaka beta w tedy była nie pamiętam bynajmniej robiłam w tedy 2 razy żeby przyrost spr... w poprzedniej ciąży nie robilam bety i w 6t nie widzialam serduszka ciąża zakończyła sie niepowodzeniem w 9t. Ja na twoim miejscu bym się nie stresowała. Dużo od sprzątu zależy co widać. Poczekaj do wizyty.A w którym tygodniu u Was się pojawił zarodek? i przy jakiej becie? Pamiętacie?
Kundlica
Ja byłam u gin w 5t5d i było widać pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy, a tydzień później maleńki 2-3mm zarodek, więc bądź dobrej myśli bo na początku 6tygodnia wcale nie musi być nic więcej widać [emoji4] ja zanim siadlam na fotel to lekarz sam powiedział że przy tym tyg to raczej niewiele będzie jeszcze widaćNiby od dania ostatniej miesiączki się liczy tygodnie to wychodzi 5+2 czy to nie za wcześnie żeby coś było widać oprócz pęcherzyka?
Tylko zastanawiam się skąd taka beta wysoka? Lekarz mówił, że przy tej becie już musi coś byćJa byłam u gin w 5t5d i było widać pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy, a tydzień później maleńki 2-3mm zarodek, więc bądź dobrej myśli bo na początku 6tygodnia wcale nie musi być nic więcej widać [emoji4] ja zanim siadlam na fotel to lekarz sam powiedział że przy tym tyg to raczej niewiele będzie jeszcze widać
Kundlica
Mi się wydaje że całkiem normalna.. W dniu w którym ja byłam miałam prawie 17000, a był to 5t5d [emoji4] wszystko jeszcze zależy od norm Twojego laboratorium [emoji4] mozesz wrzucić tu wynik ze skala Twojego laboratorium? Na pewno masz obok wyniku [emoji4]Tylko zastanawiam się skąd taka beta wysoka? Lekarz mówił, że przy tej becie już musi coś być
Kundlica
Poza tym - coś musi być to było - pęcherzyk ciążowy. A żółtkowy było widać czy nie?Tylko zastanawiam się skąd taka beta wysoka? Lekarz mówił, że przy tej becie już musi coś być
Mi się wydaje że całkiem normalna.. W dniu w którym ja byłam miałam prawie 17000, a był to 5t5d [emoji4] wszystko jeszcze zależy od norm Twojego laboratorium [emoji4] mozesz wrzucić tu wynik ze skala Twojego laboratorium? Na pewno masz obok wyniku [emoji4]
Załączniki
Nie tylko pecherzyk ciążowyPoza tym - coś musi być to było - pęcherzyk ciążowy. A żółtkowy było widać czy nie?
reklama