reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Asia - ja 9,5 kg z czego jeszcze 2,5 mi zostało:-( i to na bank tłuszczysko...

Mona - nasze dziewczynki dzieli prawie m-c :-D nie wiem ile moja teraz waży ale czuje na rękach że jest cięższa a to by zaczyło że musiała z 0,5 kg przytyć. W pon wizyte mamy to się dowiemy.

Hej;-)

A gdzie dziewczyny uciekacie jak watek zamykacie?

Cyntia serio ktos cie wyczail? O matko;/

Asiu ja w ciazy przytylam 21kg:/:/ ale zjechalam do wagi wyjsciowej;-)

Ale przeniesiecie sie w inne miejsce?
Julka ja tak przenosiłam Listopadówki - adminowi podaje się wszystkie nicki które maja miec dostęp a widoczne jest w Forach zamkniętych
Uważam że mogłbysmy pisać na tym drugim watku który stworzyła Malusiolka https://www.babyboom.pl/forum/zawsze-mlode-i-piekne-kobietki-f564/nasze-sekrety-i-nie-tylko-70440/ - nie ma tam żadnego posta a przeniesienie wątku bedzie długo trwało. Ja nie podejmuje się tego przenosić :-(

reklama
Do góry