reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Moje jest juz zaakceptowane. Nawet aktywowalam sobie zaufany profil pue zus i wszystko tam widac. Niestety brak info kiedy zrobia przelew.
Mysle ze dzis mam tez slaby dzien. Jakos weekendy mnie zawsze rozwalaja bo szym jest ze mna a od poniedzialku zawsze sama w domu. Dobrze ze chociaz tfu tfu mlody nie fika :-/ szkoda ze jego tatus nie poczuwa sie do zrobienia przelewu tak jak zus.
Smutam. Wiem. Sory
Zajem smutek pizza :'( dupe wielka bede miala. A co tam

reklama
Aaa rozumiem. Ja poczekam do piatku. Bede cierpliwa. Ale jak nie dostane kasy w poniedzialek z porannej transzy to zadzwonie juz z ryjem. To pierwsze moje zwolnienie od 10 lat. I pierwsze na dzialalnosci. Trzepia mnie pewnie w zdłóż i w szerz. A ten tydzien jakos przezyje. Gorzej ze w poniedzialek musze kokejny zus zaplacic za 10 dni pazdziernika :-( echhhh
Jaka pizza dobra....zjem jeszcze

Asiu
Jedz ile wlezie jezeli to poprawia ci humor! Ciezko masz widze i z pewnoscia przychodza takie momenty zalamki. Ale mysl pozytywnie dla kruszynki zeby i ona sie nie martwila. Ja tak mowie a sama mam mega zalamki... nie kumam tylko co z tym zusem.... ja wiem ze on wyplaca l4 ale ja w poprzedniej ciazy mialam tak ze przelew dostawalam z pracy z konta pracodawcy jak zwykle i o cAsie normalnej wyplaty... teraz narazie tez tak jest i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni w tej kwestii. A bylego nie mozesz przycisnac albo gdzies to zglosic ze alimentow nie zaplacil?

Asiula ja tam bym zadzwonila poki co na spokojnie sie dowiedziec. Czasami jest jakas *******a o ktorej nie wiesz a wstrzymuje np
Iwo dobrze ze sie udalo;) oby tak dalej

Czy ja coś w ciąży narzekałam, że nie mogę spać...:) Zosia obudziła się o 1.30, najadła się i teraz wymyśliła podziwiać świat. Leży i patrzy sobie, bawi się swoimi kończynami, ale nie zamierza iść spać. Jak ją próbuję ululać to głowę mi jeszcze zadziera co by sobie popatrzeć:) najciekawsze są oczywiście czarne lampki na jasnej ścianie. Odłożyłam do łóżeczka, niech tam się bawi, może sama padnie. Dobrze chociaż, że poszłam spać o 22 to się już trochę wyspałam.

MamoTomeczka gorączka nie musi występować przy wszystkich chorobach, mam nadzieję, że po prostu Ania miała gorszy dzień i jak się obudzicie to wróci jej apetyt i dobry nastrój.

Dobra Zosi znudziło się leżenie w łóżeczku. Spróbuję jej dać cyca usypiacza może zaśnie:) Nadzieją Matką Głupich, ale nadzieja umiera ostatnia - przespałabym się jeszcze trochę:) Ziewa, więc jest nadzieja:)

-------------------------------------------------

Zasnęła sama w łóżeczku ok.3;00, kolejna pobudka nastała teraz tj.5;45, ale i tak nie jest źle, widzę postępy:)

Szukamy Zosi karuzeli do łóżeczka, macie jakieś, ktoś coś poleca lub zdecydowanie odradza:)

Ostatnia edycja:
Ludzik - ja właśnie poruszam z Emkiem temat karuzeli. Jak dla mnie to musi mieć zdalne sterowanie i cicho grać więc z regulacją głośności. Widziałam wczoraj Fisher price co wyświetla obrazy na suficie :) poszukam kompa to link podeślę.

Mamo Tomeczka - to mi ewidentnie na atak kolki wygląda. Chociaż jak młoda miała chore uszy to nie chciała jeść ale i temp była. A może zęby jej idą? Jest taki syropek Melisal który nam pomógł przy placzliwych dniach.

Asia - jak się dziś czujesz? Pizzy już kilka miesięcy nie jadłam. Mniam!

A mnie od wczoraj coś w szyję wlazlo. Boli mnie za uchem i węzeł poniżej. Fuck. Antybiotyk i tak biorę więc raczej mnie zawiało.

reklama
Do góry