reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Aaa to brzmi dobrze. Ja niestety źle to wspominam :-( ale byl jeden plus. Szybko wrocilam do formy. Jak Prezes mial miesiac to ja wazylam 49kg :-O

reklama
Asia no ja startuje z 61kg - stan z dziś rana ;-) 5,5 dnia po porodzie, 49kg to trochę za mało dla mnie ale tak 55kg będzie optymalnie

Hehe Kasik obiecuje ze jak zrobie juz komplet dla mojego slonka to zrobie i dla was.
Na szczescie zajmuje to tylko chwile. W tygodniu wybieram sie na gielde kupic caly zestaw tiuli w roznych kolorach i jeszcze inne *******ki. Mam duzo pomyslow co do dekoracji i chcialabym zrobic to sama z polproduktow, a nie kupic gotowca. :-)

Dziewczyny ale apropo tego watku zamknietego o ktorym Gosia wspomniala to ja tu na forach zamknietych mam dostep do dwoch.
1. Pokazmy sie sobie
2. Nasze sekrety i nie tylko na ktorym nie ma ani jednego wpisu. Moze jednak bysmy rozwazyly ten temat glebiej?

Ostatnia edycja:
Asiu
Super te pomponiki:-)

Dziewczyny zwykly paracetamol mozna? Mam 37,8 temp. :-( juz na bank do pracy jutro nie ide:-( mam nadzieje ze mi nie cofna umowy ... w pn musze isc do rodzinnego. Glowa mi peka i myslalam ze juz lepiej a od poludnia bol glowy temp. I katar :-( herbatki z miodem i malina nie daja rady :-\

Dzieki :*

Co do zamknietych watkow to sie nie wypowiadam bo jestem tu nowa stara :p ale chyba mielismy na staraczkach tez zamkniety i nie pamietam zeby tam bylo mega duzo wpisow. Mi osobiscie wygodniej na forum wchodzic niz na zamkniety dlatego rzadko na niego wchodzilam. A mialysmy na grudniowkach swoj i na staraczkach tez jak sie nie nyle. Musiialabym zagladnac :-)

missiiss1301 - taki zamknięty wygląda identycznie, możemy przenieść wszystkie wątki jedyna róznica będzie taka ze do puki się nie zalogujemy to nie będziemy go widzieć

reklama
Do góry