reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

No to dziewczyny jak jestescie za to prosze zeby ktoras zalozyla, nie wiem czy trzeba miec uprawnienia do tego? Ja na tel nic nie moge.

Ludzik Zosia pieknie wazy:) a ten rodzynek to kolega mojego D:) na tym zdjeciu w chustach macie lalki czy dzieci? Bo nie widac za dobrze.

MamaTomAni tez czytalam i myslalam ze sie poparzylas. Dobrze, ze tylko tak to sie skonczylo, ale strachu sie pewnie najadlas i Tom tez.

Aga Lenka na poczatku tez sie ciagle przeciagala, nawet przez sen a jakie odglosy przy tym wydawala, jak stary:) czasem te odglosy ja budzily.

Lenka pobila dzisiaj rekord spania - prawie 12h szok:)

reklama
Grzanka różnie, ja mam Zośkę:) świat jest mały i jak tak się popatrzy to jakoś Ci ludzie się gdzieś mieszają, że każdy gdzieś kogoś zna:)

ale dziś rano nie wzięłam jednak chusty, dziś popołudniu mam zamiar powtórzyć, jak będziemy jechać na shantala:) zobaczymy czy małej będzie się podobać:)

Witam. Jak szybko wasze dzieciaczki rosną :) Co do nie wyspania,to wiem coą o tym, bo od dłuższego czasu śpię po 2/3 h. Chodzę jak zoomby. Nie pisałam na forum, bo brak sił. Do tego dochodzą nerwy. Teściową czeka operacja kolana, ale jeszcze nie wiadomo kiedy no i w końcu przekonałem się, że jak się pomaga, to i tak zrobią Ciebie najgorszego. Znajomi, którym pomagalismy nie tylko fizycznie jak i finansowo potrwktowali nas jak g*wno, bo znaleźli innych do pomocy. Trudno ja płakać nie mam zamiaru ;)

Miss, witaj Kochana :) Widziałam na staraczkach, że się udało. Gratuluję.

Jeszcze Aschlee i Wątpliwości musi się w końcu udać :* Aschlee, przykro mi na staraczkach widziałam Twoją wiadomość. Życzę Tobie jak najlepiej :*

Grzaneczko, mozesz założyć ten wątek. Po to mamy swój dział, aby każda podawała swoje propozycje :)

Iwo Kochana, ogromne gratulacje :* Widzialam zdjęcie na fb. Malutka jest przesliczna :*

nie chcę na niej pokazywać, bo ona nigdy nie wiadomo czy będzie współpracować. M po nią przyjedzie do szkoły rodzenia, a że do domu musiałby wrócić na 15.30, żebym ja zdążyła, a do szkoły rodzenia może być 16.30 to jadę z nią, a on ją ode mnie zgarnie:)

Malusiolka witaj, a co tak mało snu?? dziewczynki nie dają. Życzę Ci spokoju:)

reklama
Hej :-) jej nadrobic nie moge bo przeziebienie mnie dopadlo od mamy sie zarazilam. Pije hektolitry herby z sokiem malinowym ciut miodu i duuuzo cipitrynki:-) inhalacje z soli fizj. I syrop z cebuli a i na gardlo *spam* co polecalyscie. Mssakra... w ogole strasznie sie boje listopada.... bbrr

Malus
O jak dobrze Cie widziec :-) cos tam sie staracie czy narazie luz? A jak dziewczynki. Zdrowiutkie?:-)

Suselku
Nie martw sie rozmiarem maluszka a juz napewno gonoe glodzisz :-) nawet tak nie mysl! Ja schudlam narazie 4 kg a maluch u jednego gina tydzien mniejszy a u rezerwowej ginki identycznie jak z om. I sie wkurzylam ostatnio i mu to powiedzialam ze u pana zawsze mniejszy z fochem to jak robil mi usg to tak dokladnie ze wyszlo idealnie a zawsze byl mniejszy u niego:-) mdlosci cie mecza jeszcze? Bo ty o 4-5 tyg dalej jestes tak mi sie kojarzy bo nie widze suwakow na telefonie. Ja malo jem i czasem mam lekkie popoludniowe mdlosci. Ale nie takie straszne jak w poprzednich ciazach . Uszka do gory nie smutaj sie :*

Mamatomeczka
O matko czytalam to ze zgroza. Straszne to musialo byc. Dobrze ze wszystko ok i ze nie bylas sama.

Ludzik
Jestes instruktorem do chust?? Czy prowadzisz szkole rodzenia?

Kurcze mam lezec i zakaz do pracy a tu jeszcze 4 dni po 12 h mi zostalo i to jeszcze w niedziele dwie i wt i pt. Niby w kompie juz jestem ze umowa przedluzona do 2015 ale jakos chyba bezpieczniej bedzie jak pojde do konca umowy do pracy. Jak dam rade.. plamienia ustaly na szczescie ale zobaczymy co bedzie w pracy. Jak ja bym chciala byc juz po porodzie i miec przy sobie dzidzie cala i zdrowa....

Do góry