reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

no to dobrze, Mati był zachwycony strojem :) Ciekawa jestem jak tam bal minął.
Ja ide do przedszkola tak z 30 min, ale wrócimy chyba tramwajem.
Miłego popołudnia...

reklama
Iwo normalnie musi byc wystawione zwolnienie albo przez szpital a zazwyczaj nie chca albo rodzinny na podstawie zaswiadczenia ze szpitala . Nam tak wystawil. Tylko to bedzie zasilek opiekunczy

HEJ:)

no to my nauczone dwóch wiązań chusty:) jutro idziemy do lekarza to wypróbujemy chustę w terenie:) nie chce mi się iść z wózkiem.

MamoTomeczka Zosi przepuklina w takim razie chyba wrodzona, bo chyba przez 2 tygodnie się jej nie nabawiła:) nie przejmuję się zbytnio tą przepukliną, bo żyję nadzieją, że się samo wchłonie, a dzieci dużo ma przepuklinę i mało z nich musi być operowane, jutro zobaczy ją nasz pediatra, a za trochę ponad tydzień chirurg dziecięcy i mam nadzieje, ze będzie wiadomo na czym stoimy:) a generalnie nie wiem czy takie rzeczy mogą być dziedziczne, ale mój mąż tez miał jak był mały.

Mała marudzi, napiszę później więcej;) na kursie była do rany przyłóż, spała, dawała się wiązać i nie marudziła, teraz niestety limit nie marudzącej Zosi minął na dziś:)

Iwo normalnie musi byc wystawione zwolnienie albo przez szpital a zazwyczaj nie chca albo rodzinny na podstawie zaswiadczenia ze szpitala . Nam tak wystawil. Tylko to bedzie zasilek opiekunczy
Kasik czyli wystarczy zwolnienie od internisty a ta kartkę dopiero po L4 można donieść?

Kupiłam jakiś inny K+D bo nie było wyboru :baffled:

Eh, na tej wizycie u pediatry, co kazała pobrać krew (wyniki idealne nie wskazywały, by był jakiś stan zapalny) i nastraszyla nas, bo mały miał 37'C, dostaliśmy też skierowanie na mocz. Wyparowało mi to z głowy :( Zrobiliśmy to badanie dopiero wczoraj. Dziś P. pojechał z wynikami. Być może Adi ma jakiś stan zapalny. Mamy powtórzyć. Jak wyjdzie podobnie, to mamy zrobić posiew i do szpitala. Rewelacja. Ja już mam łzy w oczach. A jeszcze kumpela pielęgniarka nastraszyla mnie, że jakiekolwiek stany zapalne u takich maluszków są niebezpieczne.

Hej.
Nadrabiam.

Iwo super ze wy juz w domku.

Cyntia mnie tez przerazilas swoim cofaniem czasu. Wszystko dzieje sie po cos. Nie wiem czemu tak napisalas, ale pamietaj nie cofaj czasu bo doswiadczen ktore przez ten zdobylas nikt i nic ci nie zastapi!
Ja zawsze mysle tymi kategoriami. Ze warto bylo przejsc przez to wszystko przec co przeszlam ( a bylo ciezko bardzo ) bo tylko dzieki temu nie popelniam niektorych bledow przez ktore znowu moglabym byc nieszczesliwa. Wszystko da sie wypracowac. Ale zacznijmy od siebie te prace. Ciezka i mozolna prace.

MamaT trzymam kciuki aby twoj wymarzony piec szybko zostal zainstalowany. A tesciowa sie nie przejmuj bo tesciowe to obce baby. Ja moja zlewam na kazdym kroku i robie wszystko odwrotnie niz ona by sobie zyczyla. A z chrztem to dobrze jej powiedzialas.

Cyntia no czekalam na wiesci o mamie. Mam nadzieje ze to nie przez nia ten czas wiesz co mam na mysli. Fajnie ze cos malemu porobila do sloiczkow.

MamaT ja uwielbiam twoje dullugie posty.

Ludzik musisz zdac mi rwlacje z husty bo mysle o niej. Ale mam chore plecy i interesuje mnie info czy nie obciaza za bardzo i czy nie bola cie plery.

Nadrobilam. Juuuu huuuu

Ja dzis popracowalam troszke. Teraz zalegam na kanapie i zbieram sile na ogarniecie troche chalupy. Do tego wscieklam sie wlasnie bo wczoraj zrobilam salatke z zielonych pomidorow, zaladowalam w sloiki i dzis zaczelam je pasteryzowac i ku.rwa zapomnialam o nich i wlasnie mi sie chyba poluzowaly zakretki i wszystko kipi i wali octem w domu, no jasna cholera!!!!
Co do sesji to mam kilka fotek na mailu ale w tak beznadziejnej rozdzielczosci ze nawet nie ma co wrzucac. Dostalam tylko tak pogladowo bo slina mi juz na nie ciekla hehe.

Cyntia. Spokojnie. Pobierzcie mocz jeszcze raz i bedziesz sie martwic jak znowu wynik bedzie nie taki. A tymczasem bez nerwow bo moze nic sie nie dzieje.

reklama
Iwo czasem witaminy K+D moga powodowac problemy z brzuszkiem. U nas tak bylo i polozna zasugerowala kupic osobno K i osobno D

Miss ja tez polecam *spam*. Mnie jak cos zaczyna brac to kupuje ten syrop i pije tez mleko z czosnkiem i jakos przechodzi

Mnie po ciazy urosly piersi i jakies takie sa nierowne. Ciekawe co to teraz bedzie. Mam nadzieje ze juz wieksze sie nie zrobia

Ja mam chuste tkana. Przy synku mało uzywalam ale cos czuje ze teraz sie przyda.

Cyntia to jakies zle sa wyniki? To ta sama lekarka co tak Was straszy? Spokojnie powtorz badania moze to nic takiego.

To kto kolejny do rozpakowania -mychunia? A ewelina juz urodzila?

Do góry