reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
goska trzeba porównać z wcześniejszym, mój w zasadzie cały czas tak był...

agamemnon fajnie, że już w domku :happy2: najlepiej się dochodzi do siebie :cool2: ja też lubię wiedzieć, ile moje dziecko zjadło :-p :* a Hubert pewnie jeszcze podokazuje - niby 6-cio latek, ale na pewno jest zazdrosny... taki los pierwszych dzieci - ale damy radę :)

Cześć, bo jeszcze się dziś nie witałam ;-)
Ja byłam dziś w pracy, załatwiłam roczny rodzicielski i przede wszystkim wyszłam do ludzi :cool2: Grześ zadowolony jak zwykle :tak: tylko trochę się zasiedziałam i potem pędziliśmy niemal na sygnale na jedzenie, a po drodze był jakiś wypadek i musieliśmy jechać na okrętkę :baffled: ale dał radę :-p a w przyszłym tygodniu będę rasową słomianą wdową, bo mój A wyjeżdża we wtorek i wraca w piątek... :-(

Agamemnon, fajnie że już w domu jesteście. O wiele lepsze uczucie. Kochana, zazdrość to normalne. Moja Oliwka bardzo była zazdrosna o Roksanke, a teraz jak cos chce to i też Roksanka. Są jedna za drugą. Jak wróciłam z Roksanką ze szpitala, to Oliwka chciała żebym Roksanke postawiła na podłodze, bo ona chce się z siostrą bawić :p

Gosia, piękny brzuszek masz. Jak byłam w pierwszej ciąży, to koleżanki z pracy mówiły, że jak możesz bez problemu włożyć sobie rękę pod biust, to poród nastąpi szybko. Ile w tym prawdy, to sam Bóg wie. Podaj mi swoją datę porodu, bo na liście nie ma, a dopisałabym

Cyntia, &&&&& za szybki poród :* Chyba, że już Adrianek jest na świecie.

Phoebe, susel, Ludzik, dopisalam Was do listy.

Kochane, jeżeli któraś z Was jest już po rozpakowaniu, a nie ma Was na liście czekam na PW. Tak samo ciężaróweczki, które nie są na drugiej liście, to też proszę na PW.

Ja dzisiaj cały dzień bez męża, bo w pierwszej pracy musiał dłużej zostać, bo dużo roboty i później do drugiej pracy. Jutro znowu do pracy jedzie, ale na szczęście w pierwszej tylko fo 12:30 za dzisiejszy dzień i później dopiero na 3h na działalność. Zmieni się to niedługo, bo M od 1.10 zatrudnia kolegę do siebie :) Trochę grosza wpadnie.

Malusiolka - 31.10/01.11, Cyntia już urodziła na październiku dziewczyny pisały

benfica - no dziś tak patrzę a on jakiś takie się wielki zrobił, a dawno fotki nie robiłam :baffled:, no nic kulam się dalej.... trochę jeszcze zostało

Ostatnia edycja:
Gosia - ja tak miałam z rana że pod cyckami pusto a potem mała zaczęła łobuzować i znowu mam brzuch wysoko przez to ciężko mi oddychać:baffled: martwię się że ona się tak kręci - raz w obwodzie mam 102 a jak w zeszłą niedzielę 106:sorry2:

Iwo - możliwe ze się cos po przemieszczał bo taki jak dziś to brzuch na pewno jeszcze nie był i dosłownie przechodziłam koło lustra i za mnie zatkało ze to ja ;-)

Oj, Laski, miałam zzo, ale skończyło się przy 8 cm i nie podłączyli dalej, bo nie potrafiłam zrobić parcia nawet na siusiu. Więc parte i tak czułam.
Da się przeżyć, ale to na serio jest niełatwa sprawa. Miałam jakoś lekkie i odrealnione wyobrażenie porodu.
Adrianek przyszedł na świat o 15:35. Waży 3580 g, a mierzy 53 cm. Czysty tatuś, a włosy po mamusi ;)
Zobacz załącznik 645706

Dziękuję Wam za wsparcie :*

reklama
Do góry