reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Kasiu masz pw
Przykro mi ze maluda jest tak chora i tak sie meczy...:'( nawet niemoge sobie wyobrazic jak cierpisz patrzac na swoje dziecko w takim stanie..
Mam nadzieje ze coreczka ze stan jej zdrowia bedzie sie polepszal!
Straszne ze tak traktuja rodzicow w szpitalu...brak slow

kasiula :* Ty naprawdę jesteś silna... a w ogóle nic nie wiadomo jak rokowania? To jedna wielka loteria? Malutka w miarę rośnie ładnie?

julia a pisz co Ci akurat do głowy przyjdzie :blink:

ludzik rozumiem, że Ty już na porodówce? :-D

Mała miała przed operacja cos ponad 4 kg teraz jest tak spuchnięta przez te leki ze wygląda strasznie . . . Rokowań nie ma . . . Trzeba czekać . Ale ja to juz nie wierzę w rokowania mała miała marne szansę po urodzeniu operacji też miała nie przeżyć a żyje a jak sobie poradzi dalej tylko Bóg wie .. . Bardzo tylko boli mnie to ze tak sie to dziecko od urodzenia ocierpi ale ona chce żyć cały czas walczy

Kasiu u mnie jakos levi, mala zaczela chodzic do przedszkola ja za chwile wracam do pracy wiec na nic czasu niebede miec;/

Ciesze sie ze watek ladnie prosperuje;-) i zawsze tu dobra atmosfera;-)

niestety nie na porodówce. po poobiedniej drzemce wszystko minęło, tylko mała się obniżyła:) Byliśmy u znajomych, co by za dużo nie myśleć:) i niech się dzieje, co chce:) na moje mała urodzi się w nd, tak, żeby to był prezent dla taty:)

Kasiula kciuki za Twoją malutka, oby wszystko szło jak najlepiej:)

witam z rana
Wczoraj na wieczór napiłam się herbatki z pokrzywy i do 2 do godz do WC latałam przeciez jak wół piszą że jest moczopędna. Brawo :angry:

Kasiula - ja ciebie czesto wywyoływałam ale wiedzałam że może nie chcesz pisać:-( Trzymam &&&&&& za Zuzankę. Tak jak pisałam tylko wy jako rodzice będziecie wspominać koszmar tych dni ona będzie tylko mieć bliznę. Jestem przekonana że wszystko dobrze sie skończy. Malutka jest silna, nie poddda się łatwo. :-*****

Ludziku - może Zosia nie czuje się jeszcze na siłach by mieszkanko opuścić, tu ma ciepło i przyjemnie a światk taki wieeeelki. To kwestia klku dni a będziesz ją trzymac w ramionach.

Julka - tu zawsze była ostoja od wszelkich akcji :tak::tak::tak:gdzie wyście polazły że jakaś afera się kręci :-p? Zawołaj tu Aschlee i Mississ. Odnajdujesz się po powrocie w pracy czy czekasz kiedy wreszcie bedzie można to rzucić i iść na zasłużony odpoczynek?

Malusiolka - ty też się odzywaj, brakuje mi Ciebie:blink: a i pls możesz zmienić nazwę wątku tak jak pisałyśmy na : "dalsze dzieje/losy":tak::tak::tak:Kochana co się dzieje u Kinii? Tylko ty masz tel do niej.

Cyntia, Agniecha,Mona - prosimy o wieści z frontu

Agamemnon - oddessij sie od męża i pisz co się dzieje :cool2:

reklama
Witam

Kasiu trzymam kciuki za córeczkę dzielna z niej wojowniczka,chce walczyć i nie podda się na pewno;-)

Ludzik-wiem jakie to jest stresujace takie czekanie, ją tak z synem czekałam :-S

U mnie dobrze jestem od czwartku w domu,skurcze wyciszone, idę w pon na wizytę do innego lekarza który wypisze mi skierowanie na cc bo chce rodzic w innym szpitalu, a moja doktor tam nie pracuje więc nie może mi zrobić cc;-) ale jego doktora bardzo mi poleciła;-) może będzie prędzej jak 6 paźdz kto wie;-)dam znać

Do góry