reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Ja ok fizycznie a psychicznie różnie łapie doły ale mijają . Mam Adaśia to mam zajęcie jakieś . .
Mała tydzień temu miała dopiero operacje ale jest cały czas w śpiączce farmakologicznej może w następnym tygodniu beda ja wzbudzać stan ogólnie jest stabilny ale ciężki . Ma respirator i takie urządzenie które reguluje rytm serca no i oczywiście mnustwo leków . Omeczy sie to dziecko strasznie :( byłam z nią tam w szpitalu 2 tyg ale pobyt tam był koszmarem . Pielęgniarki co niektóre straszne suki a warunki dla rodziców koszmarne . .

Kasiula witam sie.
Przykre co piszesz :'( nie znam Twojej historii ale trzymam mocno kciuki aby skonczyla sie jak najszybciej i jak najlepiej!!!!

AniaSz a moja historia długa ciągnie sie juz od urodzenia małej prawie 4 miesiące . I nadal trwa jeszcze małej w domu nie miałam a co dalej to wielka nie wiadoma :(

reklama
Do góry