reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mycha, o ja.. nie mogę uwierzyć, że u Ciebie już 39 tydzień. Ale ten czas leci. Niedługo wszystkie będziecie mieć przy sobie maleństwa :)

Julia, nikt o Tobie nie zapomniał :* Smutno bije z Twojego posta. U mnie wczoraj minęło 5 miesięcy od poronienia.

Gochson, nie wiem czy dobrze widziałam w Twoich postrach, w ciąży jesteś? Jeżeli tak, to ogromne gratulacje :*

reklama
Malusiolka na razie beta HCG na to wskazuje, ale wizytę pierwszą mam dopiero jutro. Biorę masę leków na podtrzymanie, więc musi tym razem sie udać, no ale strach zawsze jest.

Dziewczyny mam wyniki amnio - zdrowa dziewczynka :) strasznie się cieszę!

Julka - ja nawet dziś o tobie myślałam więc pewnie cię tu ściągnełam : dużo siły ci życzę kochana!

Gochson - &&&&&& wiem że będzieddobrze:)

Kochane dzisiaj byłam na pogrzebie Malutkiej Jagodki. Niestety, ale nie jestem w stanie nic napisać dzisiaj, odezwę się jutro jak trochę ochronę z tym wszystkim :-(

Kinia to straszne co sie stalo:-( i calkowicie cie rozumiem co przezywasz...

Ja niestety dzis sie troszke czuje jakbym na nowo przezywala smierc synka:':)'(
W pracy tylko o nim myslalam i czesto lzy sie pojawialy ehhh:'(

Wlasnie jestem w autobusie wracam do domku

Iwo w innym watku juz ci gratulowalam zdrowej coreczki!!! Ja wiedzialam ze tak bedzie!!!!!

Malus a no widzisz kiepski dzien:(
Nawet niemialam czasu jechac na cmentarz zapalic znicz...:'(

Cześć :-) no i znowu piątek :-) i tak leci tydzień po tygodniu. Pamiętam jak niedawno większość z nas na staraczkach była, a teraz już część jest mamusiami część czeka na rozwiązanie a inne dziewczyny jeszcze się starają. Trzymam kciuki za dziewczyny które pragną mieć dzidziusia abyście szybko zobaczyły 2 kreseczki na teście, a później spokojnie 40 tygodni nosiły swoje maleństwa :tak:

iwo nawet nie wiesz jak się cieszę :-):-):-) czułam, że wszystko będzie dobrze :tak:

julia trzymaj się kochana, możemy sobie tylko wyobrazić jak boli taka strata, wiem że łatwo się pisze i mówi ale czas leczy rany. Bądź dobrej myśli.

Później jeszcze zajrzę do Was.

Miłego dzionka :tak:

reklama
witam, ostatnio zamilkłam, bo jakoś wydaje mi się że nie mam na nic czasu, ciągle gdzieś gnam, a jak już mam czas to oddaję się w objęcia morfeusza:)

U Nas bez zmian:) tzn dobrze, ale z katarem.

Iwo super wieści:) I już byle do końca w spokoju dotrwać:)

Julia trzymaj się... :*

Ewka no ten czas leci masakrycznie, ja ostatnio wpadłam w szał, że juz do września zostało tak mało czasu, a my niczego na przyjście Zosi nie mamy ogarniętego (oprócz kocyków), więc mój M się przejął, że ja się denerwuje i od przyszłego tygodnia zabieramy się za oglądanie i wybieranie. Nie koniecznie zakupy, a podjęcie decyzji co wybrać. Potem, tylko pod koniec ciąży pojedzie wszystko kupi, a teraz przynajmniej będzie wiadomo ile kasy na wszystko potrzeba:)

Pozdrawiam, miłego dnia, o cholera chyba spóźnię się do pracy:)

Do góry