reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

hej dziewczyny
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

melduję co po wizycie: dzidziuś zdrowy, choć nie chciał dać się obejrzeć tak się wiercił
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
w końcu się dupką odwrócił
jeśli moje przeczucie mnie nie myli i nic się nie zmieni na usg będziemy mieli synka
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

na problemy z układem moczowym dostałam furaginę (wcześniej mi jej nie dawała bo byłam przed 12 tyg ciąży, a ponoć nie można) i powiedziała, że tym razem będzie ok

na skurcze dostałam magnum B6

a na katar nasivin 0,05% i w końcu całą noc przespałam nie licząc kilku wizyt w wc
i na razie mam zakaz wychodzenia z domu póki się nie wykuruję....

niestety sex zabroniony przez wcześniejsze przeboje
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
ale orgazm jak najbardziej wskazany

reklama
Cześć dziewczyny melduję się również :-)

Ja wczoraj miałam wizytę u gina. Wszystko ok, tylko szyjka zewnętrznie uchylona :confused: pytałam czy to już coś oznacza to ginka się uśmiechnęła i powiedziała, że jeszcze nie :-D zrobiła mi posiew na paciorkowca :baffled: coś nieprzyjemnego :no: i dziś musiałam zasuwać do szpitala to odwieźć do analizy i przy okazji zarejestrowałam się na KTG bo też dostałam skierowanie i w środę za tydzień mam przyjść na 11 :tak: pogadałam chwilę z położną, zapytałam czy się coś zmieniło przez te 6 lat to mi powiedziała, że wszystko jest tak samo tylko jakiś gaz mają dodatkowo :baffled: coś kiedyś mi się obiło o uszy o tym gazie, ale muszę poszperać w necie co to dokładniej, ale porodówka straszna :zawstydzona/y: jak tam wchodzę to mam dreszcze normalnie :-D, a ze szpitala wychodziłam przez oddział położniczy, a tam małe bobaski przy cycu z mamusiami :-) widok fajny też już bym chciała tulić moją niunię :tak:

no i tak ogólnie to Wam powiem, że już nie mam sił, szybko się męczę, muszę robić przerwy w wykonywaniu wszystkich czynności, zaczęły puchnąć mi nogi :-( kupiłam sobie miesiąc temu sandałki i nogi włożyć nie mogę :-( a mała to tak mi w brzuchu dokazuje że już nie wiem jakie pozycje mam przybierać. Leżeć nie mogę bo mnie biodra bolą i ostatnio od 4 nie spałam tak mnie bolały, z łóżka wstać nie mogłam :-( wybaczcie, że tylko o sobie piszę i narzekam... torba do szpitala nie spakowana, połowy rzeczy nie mam :-( łóżeczko nie kupione mój J powiedział że od brata dostanie, ale to musiałby do Warszawy po nie jechać... eh wkurza mnie ostatnio mój J bo zero zainteresowania. Termin porodu się zbliża a tu nic nie poszykowane ja mu gadam, że trzeba kupić to i to, bo później nie będzie kiedy, meble mieliśmy kupić i że się tak brzydko wyrażę dupa i tyle. Tylko gada, że ok że trzeba jechać i kupić i to wszystko :wściekła/y: będę musiała chyba sama wszystko pozałatwiać bo on nie wiem o czym myśli, ryczeć mi się chcę normalnie jak o tym wszystkim pomyślę :-(

wybaczcie dziewczyny, ale nie mam komu się wyżalić :-(

wiki fajnie, że o mnie pamiętasz. Ja dopiero mam pierwszą wizytę w piątek, więc jeszcze nie wiem czy ciaża jest prawidłowa. Na razie faszeruje się zestawem leków (luteina, kwas foliowy, encorton, acard i fraxiparine), czekam i mam nadzieje, że tym razem będzie wszystko ok.

mamaTomeczka ale wredna ta nauczycielka. To ma byc pedagog - brak słów.

Ewka - ja się chętnie zamienię :) nie za bardzo przepadam za tym stanem...

Mama Tomeczka - ci za sucz z tej baby. To ma być pedagog?
Jednak rezonans był. Trzeba było tylko szumu narobić :) ale co się wkurzylam to moje. Jutro usg brzucha.

Gochson - będzie dobrze zobaczysz :)

Malusiolka - gdzie ty?

Cześć!
Pogoda dzisiaj może doprowadzić do jakiegoś sepuku :baffled:
No ale mój stan na tą chwile jest ok, nawet coś mi się chce :-pCzyli szuram zaraz szykowac obiad i deser i musze chate jeszcze ogarnąć i po 12 będzie małż :tak:

mamoTomeczka wiesz co, gdyby mi kiedykolwiek jakakolwiek baba powiedziała czy też "ukarała" syna za to jak wygląda to wierz mi, podniosłabym góry zeby babsko musiało przepraszać. Dziwię się, że nie poszłaś z tym do dyr. Ona nie ma prawa w ten sposób postępować!

Gochson trzymam kciukasy żeby wszystko było ok! :-)

p.s. od dzisiaj w Biedronce są różne rzeczy dla maluchów ;-):-)

Hej. Jestem, dziś mam lepszy humorek :tak: wybaczcie za wczoraj że tak marudziłam, ale już mnie wszystko dobija :zawstydzona/y: a zbliżający się termin porodu przeraża :zawstydzona/y:

dobra teraz proszę napisać co tu taka cisza? He? Gdzie się podziałyście? Taka brzydka pogoda na zewnątrz, to tu powinno kipieć od nowych postów a tu raptem kilka:oo2:

gochson ja też Cię pamiętam :tak:gratuluję i trzymam &&& za wizytę, daj znać co i jak :tak:

grzanka i jak tam? Jakieś nowe wieści? Wypuszczą Cię do domu? Z drugiej strony jesteś pod opieką specjalistów i cały czas mają Cię na oku :tak: a powiedz bo już nie pamiętam ty będziesz miała cc czy naturalnie będziesz rodzić?

kinia i jak tam zdróweczko? Torba spakowana? Ja wczoraj też się spakowałam, brakuje 2-3 rzeczy, ale to jutro kupię i dorzucę do mojego tobołku :-) a co do ciuszków dla małej to ja nie wiem jaki mam spakować rozmiar :zawstydzona/y: na Kubę wzięłam 56 i był za mały więc chyba 62 spakuję :tak:

maluś halo halo? Gdzie jesteś?

benfica czekamy na wieści z porodówki :tak: jak synuś? Jak znajdziesz chwilkę to napisz nam chociaż kilka słów :tak:

mychunia grtuluję udanej wizyty, kuruj się teraz i uważaj na siebie i dzidziusia :tak:

mamatomeczka a ta nauczycielka to jest wychowawczyni Tomka? Wiesz zaskoczona jestem jej zachowaniem :baffled: co za wstrętny babsztyl, jak można karać dziecko za to, że jest ubrane tak, a nie inaczej? I to jeszcze w taką uroczystość? Dobrze zrobiłaś że babsko zezwałaś :tak: ja też byłam na dniu matki i większość dzieci miała białe koszule, a ja Kubie założyłam niebieską w krateczkę bo białej specjalnie na 1 raz kupować nie będę i jakby nauczycielka coś mi na ten temat powiedziała to też bym penie wybuchła. W ogóle co za pedagogiczne podejście ja to bym jeszcze poszła do pedagoga albo do dyrektora szkoły i zapytała dlaczego dziecko jest karane za swój ubiór i czy jest to zawarte w jakimś regulaminie lub w prawach i obowiązkach ucznia :no: nie no brak słów...

no to by było na tyle :-) dziewczyny ja od czasu do czasu czuje już skurcze, nie są zbyt bolesne i długie, ale wczoraj musiałam chwile stać nieruchomo żeby przeszło ;-) pewnie już niedługo mnie mąż wywiezie na porodówkę :-D eh zobaczymy co to będzie :tak: ale strach z każdym dniem potęguje :-p

Jestem, jestem. Dziękuje za pamięć i życzenia:* Wczoraj na chwilę weszłam, ale nie pisałam, bo jakiś nic mi się nie chciało, a poza tym na moją mamę czekałam. Urodzinki udane i to jeszcze jak. Oliwia od rana przy telefonir była, bo co i rusz ktoś chciał ją do telefonu. Rano o 7:00 teść zadzwonił, że jak będziemy jechać po tort, to mamy zajechać pod zakład pracy, bo w samochodzie ma dla dziewczynek prezenty. Specjalnie bagażnik zostawił otwarty. Byłam w szoku, bo nie spodziewaliśmy się tego. Oliwia ucieszona była, bo trochę dostała prezentów :) Torcik smakował, ale zdjęcia nie wstawie, bo na razie nie mam jak. Moja mama poskarżyła się dla moich sióstr, że znajomi przychodzą, a jej nie zaprosiliśmy. Jeszcze siostry do mnie, że mama sama w domu jest i może jednak ktoś pojechałby po nią. Myślałam, że krzywdę im zrobię. Powiedziałam, że skoro szkoda Wam, że mama sama, to weźcie ją di siebie. Ją z mamą dzień po urodzinach się umówiłam, a nie w dniu urodzin. Jak zwykle się mieszają.

Grzaneczko, dziwne że ok jest, a trzymają Ciebie.

Iwo, dziwni lekarze tam pracuja. Do wtorku macie cały tydzień.

MamaTomeczka, dobrze powiedziałaś tej babie. Za kogo ona się uważa? Za ubiór powinna sama dostać czarny medal. Głupia baba. Pierwszy raz się z tym spotkałam. Mam nadzieję, że u nas nie będzie nigdy takiej sytuacji. I nie denerwuje się, bo nie warto.

Dziewczynki, proszę o mocne kciuki. Jutro 30.05 i powinny być wyniki. Tak się denerwuje, że brzuch mnie boli.

Pozdrawiam każdą z osobna:*

Hej.:-) Melduje się, że żyje i nadal w dwupaku;-) Nie zaglądam zbyt często, bo zazwyczaj neta używam na tablecie, a na forum ciężko mi sie pisze, bo literki mi uciekaja:angry: Więc na forum pisze tylko jak jestem na laptopie.

Benfica No właśnie odezwij się! Daj znać jak synuś i jak Ty się czujesz!:tak:

Agamemnon
To miłego czasu spędzonego całą rodzinką!:-)

Maluś Wszystkiego najlepszego dla Oliwici! 100 lat!!:-D:tak:

MamaTomeczka
A cóż to za babsztyl wredny?! Za kogo ona się uwaza?!:wściekła/y:

Moja gwiazda w poniedziałek kończy 5 lat! Kiedy to zleciało?!:szok: Szok;-) W niedziele zrobie jej torcika na poniedziałek do przedszkola, rano w pon. tylko go przystroje, bo mama moja przyjezdza w nocy i mi przywiezie opłatki na tort z księżniczkami i kucykami pony, bo tak Lenka sobie zażyczyła:tak: A potem zrobie torcika dla nas do domku żebyśmy razem poświętowali:tak: W tym roku tylko rodzinnie urodzinki spędzamy, bo boje się kogokolwiek zapraszać, bo nie wiadomo kiedy mnie złapie. Ale i tak fajnie bo będzie moja mama, pierwszy raz u nas w Danii i akurat na Leny urodziny:-D

reklama
Witam

Widze zapomnialyscie o mnie:p

Kurcze mi ciezko jesr ogarnac ten czas co jesten w domu,co chwile jest cos...

Malus 100 lar dla Oliwci;) super ze urodziniki sie udaly!!

Mamo Tomka jezu ona chyba jakad nienormalna!!! Powinnas isc do dyrekcji!!!!

Mycha wszystkiego najlepszego dla CORECZKI;-)

benfica kochana gratuluje;-)
Tak szybko ci poszlo;)
Odezwij sie i napisz jak tam sobie radzicie:)

Dziewczyny mam nadzieje ze wszystkie problemy ciaze Wam mina;)

Dzis mija 4 miesiace od odejscia Gabrysia wiec jakos kiepski dzien.
Wogole to mam bole w klatce piersiowej znajoma mowi ze to moga byc nerwobole:/

Moja Amelka tez za chwile bedzie miec 4 latka,trzeba za prezentem sie rozejrzec;-)

Postaram sie czesciej odzywac zebyscie niezapomnialy o mnie!!!

Agamemnon moj maz rowniez uwielbia karpatke;)

Do góry