reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julka - Gabryś zawsze będzie w waszych serduszkach. To normalne że ten dzień będzie dla was dniem zadumy nad stratą. Przytulam mocno :-*

Kinia - suwaczek ładnie gna do przodu. Mimo przeciwności na pewno wytrzymacie jeszcze kilka tygodni.

Gochson - o której wizyta?

Malusiolka - & & & & &!

reklama
Ludzik no ja też ostatnio panikuje, że jeszcze niczego nie mam, więc wyciągnęłam wózeczek po Kubie wyczyściłam, ubranka też wyprałam, teraz jeszcze siostra przywiozła mi chyba z 10 toreb po swojej córci ale na razie tylko po przebierałam i teraz tylko wyprać i wyprasować takie mniejsze rzeczy, a resztę to później jak mała się szczęśliwie urodzi :tak: no i ostatnio jeździliśmy i oglądaliśmy łóżeczka i w sumie pochwaliłam się teściowej, że rozglądamy się już za łóżeczkiem bo to już czas wszystko kupić i przygotować i wieczorem dostaliśmy telefon (teściowa już zdążyła wszystkich poinformować o naszych zakupach) od brata mojego J, że mamy nie kupować bo on ma łóżeczko które stoi nie używane w dobrym stanie po moim chrześniaku i po co mamy kupować więc następne oszczędności :tak: kupie tylko pościele i jakiś baldachim bo latem to pełno owadów :tak:

a ja już dziś byłam na zakupach, ale takich bardziej żywieniowych :-) stałam znowu w długiej kolejce no i oczywiście nikt nie zwrócił na mnie uwagi bo po co? Ledwo łażąca i dysząca baba w ciąży też w kolejce może sobie postać nie? :-D a co tam :-D

Dziewczyny ja po wizycie - jest pęcherzyk i zarodek 4mm. Tak bardzo się cięszę. Dziękuje za kciuki i za miłe słowa, jesteście kochane.

Cześć :-D

Od razu przepraszam, ale nie nadrobię forum :sorry: postaram się być od dziś choć choć trochę na bieżąco ;-) i dziękuję wszystkim za kciuki i gratulacje :-D

My wyszliśmy ze szpitala dopiero wczoraj po południu, bo najpierw Grześ był obserwowany ze względu na niską wagę, bo za bardzo ubywał... jako maluszek nie chciał budzić się na jedzenie, a przy cycku od razu usypiał... ale już wyszliśmy w miarę na prostą, jest na cycu, ale po każdym ssaniu muszę mu jeszcze dawać 20ml mleka - jak zje to dobrze, jak nie - to znaczy, ze też dobrze, bo sam wyciąga tyle ile potrzebuje... :-p na razie dojada :-D mamy się tak dokarmiać do osiągnięcia 3kg, potem ma być już git ;-) także ja prócz wszystkiego ściągam pokarm, ale idzie nieźle :tak:
Jak już mieliśmy wychodzić, to dopadła nas żółtaczka i leżeliśmy dobę pod lampą, ale szybko zeszła :tak:

Gabryś na razie super przyjął nową sytuację, jest oczywiście trochę zazdrosny i manifestuje to byciem niegrzecznym, ale naprawdę nie jest bardziej niegrzeczny niż zwykle :tak:

Dziewczyny, mimo, że urodziliśmy się ciut za szybko, to jestem szczęśliwa :-D teraz już będzie do przodu :-D a oto Grześ
DSC_0037.jpgDSC_0032.jpgDSC_0035.jpg

a takie skarpetki małż mi przywiózł na wyjście :szok:
DSC_0038.jpg

Załączniki

• DSC_0037.jpg
    DSC_0037.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0032.jpg
    DSC_0032.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0035.jpg
    DSC_0035.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0038.jpg
    DSC_0038.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 53
Benfica, miło że napisałeś. Ślicznego masz synka :*

Dziewczyny, dziękuje za kciuki, ale nie udało się. Oliwia w tym roku nie dostała się do żadnego przedszkola :( Jest mi źle z tego powodu. Najgorsze jest to, że jak w tym roku Oliwia nie doatat się, to w przyszłym roku Roksanki mogą nie przyjąć. A tak się cieszyłam, że jednak może się udać :(

benfica witaj :-) nie mogę się napatrzeć na Twojego synusia :tak: co za śliczności :-) a Grześ ile ważył jak się urodził? Bo nie wiem czy dziewczyny pisały czy nie? Przegapiłam widocznie? :confused: skarpetki elegancki :-D mój J też by mi takie przywiózł :-D a tak w ogóle to o ile mnie pamięć nie myli to ty jutro miałaś na wesele jechać dobrze pamiętam? A jak przebiegł poród? W miarę sprawnie? Gratuluję jeszcze raz i w miarę możliwości zaglądaj do nas jak najczęściej :tak:

maluś przykro mi że Oliwia się nie dostała do przedszkola :-( u Was tak ciężko z tymi przedszkolami jest? Może gdzieś dalej młodą zapiszesz? Ja na początku Kubę woziłam 7 km do przedszkola bo w pobliżu brak takiej instytucji. A prawko jak dobrze kojarzę masz. Więc może warto spróbować? Wyślę Ci mój nr tel na pw w razie nieobecności będę telefonicznie was informować ;-)

ewka opis porodu w odpowiednim wątku :tak: Grześ ważył 2680g, 50cm, więc taki Kurczaczek :-pno tak, jutro wesele, ale już wiedzą, że nas nie będzie :sorry:

malus
przykro mi z powodu przedszkola :-( to jest paranoja, bo miejsca powinny być z automatu - a krzyczą, żeby więcej dzieci rodzić :confused2: nam się całe szczęście udało przenieść Gabrysia do przedszkola w blisko naszego nowego mieszkania - bo niedługo przeprowadzka :szok::cool2:

Dziewczyny - RODZIMY, RODZIMY :-D

reklama
BENFICA Grzes jest śliczny!! :-)

IWO gratuluje zdrowej dziewczynki!

MALUSIOLKA przykro mi z powodu przedszkola..

JULIA trzymaj sie jakos :*

Są wieści od KASULI? Chyba dawno sie nie odzywała..

Trzymajcie sie!

Do góry