reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Laska na sali obok krzyczy aż jestem przerażona i to wielorodka. Rzuca się, te na nią krzyczą, że ma nie przeć, ta prze.
U mnie skurcze co 8 minut. Bolą, ale boję się co to będzie, gdy słyszę te dźwięki.
O 4 miałam 3 cm rozwarcia dopiero. Teraz odpoczywam, ale pochodzę i poskacze po 6. Wysłałam P. do domu. Będzie po 7.

reklama
Cyntia oby szybko sie ruszylo;-)
Kazda kochana reaguje inaczej na bol ja bylam na sali gdzie laska rzucala sie po lozku, bila meza...masakra:/

No i normalnie mamy relacje na zywo z porodowki:-D

Ostatnia edycja:
Cyntia ja tez polecam chodzenie:) i kucanie w trakcie skurczu, u mnie ladnie glowka zeszla dzieki temu:) 3mam kciuki i czekamyyyyyy:):)

Agamemnon jesli chodzi o laktator to zalezy jak czesto sie odciaga. Ja po wyjsciu ze szpitala mialam reczny Tomme Tippe i mi wystarczal na poczatek. Ale jak sie okazalo, ze Mala nie chce cyca to bylo mi juz za ciezko tak odciagac wiec kupilam elektryczny canpol i spoko. Tylko na takie ciagle odciaganie to najlepsza jest jednak medela i to najlepiej ta szpitalna i najlepiej 2 piersi od razu, moja bratowa miala i sobie troche pouzywalam jak u mnie byla, jak sie sciaga obydwie na raz to jest wiecej mleka. Tylko nie wszedzie wypozyczaja a do kupienia jest droga. No to tyle:)

Tylko, że nie mogę chodzić, bo mam podłączoną oksytocyne i ktg. Nie mam regularnych skurczy, ale za to bóle krzyżowe i mimo że się zarzekalam, że nie chcę zzo, to czekam na badanie i będę debatować, a co.

Kochana ruszy się na mnie po jednej oxy podziałała kąpiel i wypróżnienid się;-)może popros aby cie odłączyli jak jedna zejdzie i wtedy się wykąp u mnie była djugo cisza a tylko wysyłam spod prysznica i od razu skurcze co 2 minuty:-)

Cytnia - o ja cie jakie emocje z rana. Widze że niektóre dziewuszki dzielnie ci towarzyszyły. Ja też nie mogłam łazić ale na prysznic się godziły a to fajnie uśmierza ból.
Zobaczysz że jeszcze chwila i zostaniecie rodzicami!!!!!!!!!

reklama
Cyntia, ja marzylam o zzo! Jakby nie było to i tak jestes dzielna :-)
Grzanko dzieki :-) Ja myslalam o elektrycznym bo powiem szczerze ze syn juz sobie zrobil ze mnie smoczka to raz, dwa jak chwyta cyca to malo jaja nie zniose, a trzy mysle ze lepiej bedzie jak bede sciagac i bede widziec ile zjadl bo teraz pojecia nie mam i nie wiem czy najedzony czy nie, tym bardziej ze ma silny odruch ssania i smoczka chetnie ssa. Mowisz, ze canpol daje rade? To dobrze wiedziec bo cenowo jest ok i patrzyłam na niego.

Do góry