reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Julia tak w ciazy mozna brac relanium. Bralam prawie cala ciaze z mlodym jak bylam na podtrzymaniu bo gowniarz juz wtedy sie spieszyl ;-)
Cyntia czuje sie po nim bardzo dobrze, taka wyciszona. Ten lek nie otepia. Ale zastanawiam sie zwyczajnie czy brac bo puki co staram sie brac tylko wtedy kiedy mam kur(wice) a teraz to raczej emocje ...

Dzieki dziewczyny. Brak sily na cokolwiek dzis.

Ludzikuuuu hop hop

benfica tak piszesz o sytuacji finansowej i macierzynskim, powiedzcie mi jak to w koncu w Polsce jest. ten roczny urlop jest platny czy nie? pytalas co bedzie z dzidzia po krotkim macierzynskim a tego wlasnie jeszcze nie wiem. mielismy sie nad wszystkim zastanawiac dopiero w drugim trymestrze, ale ja jakos wczesnie zaczelam ;-) a benfica jaka Ty masz/mialas prace?

dzisiaj mi przyszedl nowy pomysl do glowy, zeby pracowac do samego konca ciazy, ale za to wydluzyc sobie czas z malenstwem. co myslicie? Polki w internecie pisza ze nie sa w stanie pracowac, ale jak wchodze na amerykanskie strony, gdzie nie maja opcji L4 to wiekszosc pisze ze bez problemu do konca pracowaly. ja mam prace biurowa, calkiem spokojna, wiec mysle ze jakos by poszlo, chociaz nie mam doswiadczenia w tej kwestii wiec ciezko stwierdzic.
Asia Tobie to sie nie dziwie, ze sie meczysz w pracy bo jednak caly czas na nogach a to zupelnie inaczej. ale co ja widze, wy juz o drugim myslicie? :-) niezle! no to oby wam sie plan udal! o historii z rozprawa nie slyszalam, ale jak nie chcesz to nie opowiadaj. w kazdym razie trzymam kciuki zeby bylo tak jak chcesz :tak:
Phoebe jeszcze nie wiem jak ciezko jest sie rozstac ale probuje sie przygotowac ;-) trzymam kciuki, zeby mala sie nie rozchorowala!

agamemnon czyzbys miala wyprzedzik Ludzika? chociaz ona zniknela chwilowo wiec nie wiadomo co tam sie dzieje! &&&& za was obie!
agamemnon mowisz ze zamartwianie sie to objaw ludzi rozsadnych?:-D no skoro tak to moze jednak jakos dam rade ;-)

karola mimo kataru malej jakis strasznie pozytywny ten Twoj post :-) nie wiedzialam ze chusta takie zamieszanie powoduje! wrzuc jakies zdjecie jak nie tu, to na zamkniety!

mychunia a Ty bedziesz rodzic naturalnie?

Ostatnia edycja:
Susel roczny urlop jest platny 80% wynagrodzenia.
Ciezko powiedziec czy dasz rade dluzej pracowac,kazda ciaza inna i trudno stwierdzic...ale jak praca biurowa i nic zlego sie niedzialo i dobrze bys sie czula moglabys pracowac;-)

Asiu no wierze ci ze ciezko ustac w pracy jako fryzjerka...niejest lekko

Ludzik chyba juz rodzi;-)

Suselku mysle, ze to dobry pomysl jesli bedziesz sie dobrze czula. Ja tez pracowalam prawie do samego konca. Macierzynski jest platny- jesli idziesz na pol roku to 100% a jesli od razu na rok to 80%

Ja to naprawde nie wiem jak te fryzjerki daja rade :-/ ja juz mam ustalone huraaaaa ide na zwolnienie 10 pazdziernika wiec za 18 dni. Kurde odliczam dni...

Suselku moje malrzenstwo bylo hmm jak to ujac chyba poniekad fikcja to dobre slowo. Jestem 4,5 roku po rozwodzie juz i w koncu zdecydowalam sie na uniewaznienie koscielnego. Jakos czuje ogromna potrzebe uwolnienia sie od tego czlowieka na zawsze i w kazdym calu...

Zbieram się na wizytę do gina.

To jest jakieś niemożliwe. Zaczyna mnie brać zapalenie ucha znowu, ale.... drugiego! Jakby to było to, co 2 tygodnie temu, to rozumiem, ale drugie? Wczoraj obudziłam się z lekkim bólem, ale na noc już wpuscilam kropelki z antybiotykiem. Dziś ból jest średni, ale jeszcze się nie rozkrecilo na maxa. Patyczek jeszcze włożyłam, czyli nie jest źle - wtedy było tak napuchniete, że patyczek nie wchodził.
Dobrze, że mam te krople. Liczę, że zatrzymają infekcję, ale to takie dziwne, że drugie ucho....

Mdli mnie dzisiaj - może to już coś zwiastuje, a może z bólu ucha. Zła jestem na to ucho. No, paranoja.

reklama
Do góry