reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Malus ja na towim miejscu niemowilabym tesciowej o ciazy! sama niech sie domysli... moj maz powie swojemu tacie bo matka tez moe poscic jakis glupi komentarz..wiecc...;/ juz widze jak sie pala jej buty i lata po wsi z newsem!!!

Kinia
dziwna na tesciowa mysli ze caly swiat sie wokol niej kreci;/ mam nadzieje ze znajdziecie jakies ciekawe rozwiazanie.
Co do mdlosci to wspolczuje i wiem przez co przechodzisz;( trzymaj sie bo nic wiecej niemozemy zrobic jedynie modlic sie ze po 12 tyg. nam minie to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grzanko co tam u Ciebie? nic nie piszesz?!!:)

reklama
Ah te teściowe... Pisałam właśnie o swojej ostatnio w innej grupie... Czy zawsze teściowe muszą nas denerwować... Ja ze swoją nie mam aż takiej tragedi... Ale jeszcze nie urodziłam a ona już się wymadrza że piersią trzeba karmić jak najdłużej.... I tak wogóle to witam:-) przyłączam się do forum:-)

asicka, witaj :) Podaj dane to dopiszę Ciebie do naszej listy :) Moja teściowa w lato krzyczała na mnie żebym pieluchę nosiła pod stanik :crazy: Nie dało jej się przetłumaczyć, że w tych czasach są wkładki laktacyjne ;/

julia, sama nie wiem. Dzisiaj dostałam od niej komentarz "Jak możesz się przy dwójce dzieci męczyć? Ja też miałam dwójkę i daje radę." Nie rozumie, że jestem zmęczona i źle się czuje;/ Kuzyneczka M przyjeżdża z mężem jutro, albo w niedziele bo z UK na urlop przyjechali. Mam ich głęboko w poważaniu. Tak przez rok czasu się nie odzywali, a ja teraz mam skakać przy nich ;/ Na święta w tamtym roku byli u nas, to wielce zmęczona i źle się czuła, bo w ciąży była w 3 miesiącu, a ja to co? Nie będę niczyją służącą. Z chęcią powiedziałabym że nie, bo oczekuje 3-go dziecka i nie mam zamiaru robić. Dobrze, że M wraca do domu, bo dzisiaj mnie wszystko wkurza i boli ;/

hej dziewczyny... dawno się nie odzywałam bo na urlopie jestem i jeszcze córka mi się pochorowała :( Wczoraj byłam na usg genetycznym i wszystko mi pani ginekolog ładnie sprawdziła - włącznie z przepływami w wątrobie i serduszku... i na tym etapie wady genetyczne zostały wykluczone... dzidzia o tydzień większa i strasznie aktywna...

julia - mi też takie bóle zaczęły dokuczać. Rano z łóżka nie mogłam wstać... ginekolog poleciła mi na to wit b6. ale nie wiem co się stało, że samo przeszło... może to zasluga urlopu i wypoczynku? witaminy i tak biorę...

Mar-chew zdrówka dla córeczki życzę:-)

Malusiolka moja córka Ania urodzi się 27 stycznia:-)

Mam termin na luty ale będę mieć cesarke....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malusiolka ok:-) w komputerze pisze normalnie a z tel jakoś odruchowo wysylam jak na gg:-) więc przepraszam poprawie się:-)
GosiaDr GRATULACJE!!!!!!!! Skąd ja znam te objawy...:-) ja trafiłam na lato więc godziłam w samej sukience luźnej bez stanika oczywiście:-D a teraz znów zrobiły się wrażliwe czasem trochę leci mi tej całej siary ale to dwie krople na szczęście narazie:-D
Tak wogóle to dzień dobry!! I życzę Wszystkim udanej soboty;-)

Malus ja na towim miejscu niemowilabym tesciowej o ciazy! sama niech sie domysli... moj maz powie swojemu tacie bo matka tez moe poscic jakis glupi komentarz..wiecc...;/ juz widze jak sie pala jej buty i lata po wsi z newsem!!!

Kinia
dziwna na tesciowa mysli ze caly swiat sie wokol niej kreci;/ mam nadzieje ze znajdziecie jakies ciekawe rozwiazanie.
Co do mdlosci to wspolczuje i wiem przez co przechodzisz;( trzymaj sie bo nic wiecej niemozemy zrobic jedynie modlic sie ze po 12 tyg. nam minie to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grzanko co tam u Ciebie? nic nie piszesz?!!:)

Wiesz co, bo ona przylatuje z zagranicy, ja rozumiem, że chciałaby widzieć oboje dzieci swoich, ale to nie zmienia się planów w ostatniej chwili i komuś na siłę nie rozmawiając wcześniej z tym kimś. No sorry ;/ Ogólnie to ona w porządku jest tylko takie odbicia ma jak ma przyjechać, że wszystko ma być po jej myśli.

Ah te teściowe... Pisałam właśnie o swojej ostatnio w innej grupie... Czy zawsze teściowe muszą nas denerwować... Ja ze swoją nie mam aż takiej tragedi... Ale jeszcze nie urodziłam a ona już się wymadrza że piersią trzeba karmić jak najdłużej.... I tak wogóle to witam:-) przyłączam się do forum:-)

Witam :) Wiesz co moja to ma takie odbicia czasami, bo myśli, że jak za granicą siedzi to podczas jej przyjazdu wszyscy mają się dopasować. No troszkę śmieszna jest, ale czego się spodziewać jak zostawiła dzieciaki (chyba 14 i 15 lat mięli jak wyjechała), pojechała sobie szukać lepszego życia i teraz chce cwaniakować ;/

Dziewczynki ja lecę na powtórne bad krwi, żeby tą glukozę sprawdzić :)

Dziewczyny, które jeszcze nie wiedzą zapraszam tutaj: Staraczki 2013 w ciąży mamy więcej wątków do naszego działu :) A poza tym, która jeszcze z Was nie podała mi swoich danych, a chce być na liście proszę pisać dane na PW: https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/

U mnie dzisiaj w miarę. Zaraz lecę jeść i później na betę. Trochę się denerwuje, ale mam świadomość, że owu była późno i to dlatego :) Trzymajcie za mnie &&&&&&& :*

asicka, nic się nie stało. Jak będzie trzeba, to połączę posty :) Tylko myślałam, że od tak piszesz.

Kinia, &&&&& za dobrą glukozę :*

Gosia, witaj Kochana :* Jak można Ciebie nie pamiętać? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Malus trzymam kciuki za bete i czekamy na wiesci:) ps. do tabelki rodzenstwo to Amelia, niemoge ogarnac tematu PW;p

Kinia rowniez za glukoze trzymam kciuki!

Gosia
witamy:) GRATULUJE:) i spokojnej ciazy zycze:)

Maz dopiero wieczorem wroci a ja czuje ze lapie chandre::(:( dola mam i tyle;/

Do góry