hej hej
Kasiula to straszne co musisz teraz przechodzić, pamiętaj że pomiar usg nie jest tak naprawdę dokładny. Mnie całą ciąże z Nadią straszyli, że jest hipotroficzna, dużo za mała a urodziła się 3 kg równo więc akurat, na pewno nie za mało. Trzymam za Was mocno kciuki.
Ewa to zależy od pogody, mi na szkole rodzenia mówili, że jedną warstwę więcej niż na siebie. Jeśli będzie upał 30 stopni to na pewno nie ma co przegrzewać dziecka tylko założyć bodziaka, tak na prawdę to podróz tyle co do auta a pozniej z auta do domu.
Trzymam kciuki za dzisiejsze ktg
Benfica ktg nie wiem kiedy bede miala, ale jutro mam tp badanie doplerowskie, to się dowiem co i jak. A z laktatorem, myślałaś żeby sobie kupić ? Nawet na allegro używany, wyparzysz i bedzie ok. Ja miałam na początku z Nadią ręczny oj namachałam się porządnie, odkąd kupiłam elektryczny było mi dużo wygodniej.
Cyntia ja gdzies w połowie ciąży tez wiecej przybrałam na wadze, niz teraz. teraz w ciągu miesiąca 1 kg, także może u Ciebie też bedzie podobnie. Nie ma co sie martwić, po porodzie szybko zrzucisz
U nas w koncu zapowiadają całkiem ładną pogodę, wlaśnie się skończyło prać pranie, zaraz wywieszę. A później jakiś spacerek z Nadią.
Miłego dnia babeczki