Cześć laseczki :-) długo mnie nie było, a tu tyle się działo... :-) u mnie w sumie też, ale niestety w złą stronę :-( nie chwaliłam się wam, ale mojego brata kobitka w lutym dowiedziała się, że jest w ciąży. Cieszyłam się, że nie będę sama, ale w piątek czar prysną :-( okazało się, że ma puste jajo płodowe i w sobotę miała zabieg :-( do tego wszystkiego mój J przyniósł grypę do domu i 4 dni leżał jak betka w łóżku, a ja biedna wszystko sama musiałam robić i jeszcze donosić mu do łóżka jedzenie, herbatki itp. bo nie miał sił wstać także kilometrów narobiłam tyle że ho ho. Dziś młody o 4 wskoczył do nas do wyrka i taki jakiś gorący był, ja mu mierze temperaturę, a tam 38.7 no i od rana znowu jazda zamiast do szkoły to wizyta u lekarza i angina no to teraz na mnie kolej... aż strach pomyśleć jak coś złapię bo od razu na IP trzeba jechać, a nie do doktora masakra jakaś...
benfica Ci lekarze to potrafią ludzi w taki stres wprowadzić, że szok, ale najważniejsze że wszystko ok.
maluś życzę braku @ :-)
mamatomeczka fajnie, że z mężem pośmigaliście po lasku :-) przyjemnie jest czasami oderwać się od rzeczywistości ;-)
no i nie wiem co miałam dalej Wam odpisać dziewczynki
my w 1 święto mamy na śniadanie jajecznice, później jakiś bigos, sałatka, żurek w sumie nic nadzwyczajnego no i ciasto, które też kupujemy bo nie chce się piec ;-)
dziewczyny powiedzcie mi czy ten test obciążenia glukozą jest konieczny? W którym tygodniu się go robi? Bo w sumie ja mam teraz wizytę 8.04 a moja gin nic nie mówiła o tym obciążeniu a to już będzie 28tydzień?
miłego dzionka dziewczyny
benfica Ci lekarze to potrafią ludzi w taki stres wprowadzić, że szok, ale najważniejsze że wszystko ok.
maluś życzę braku @ :-)
mamatomeczka fajnie, że z mężem pośmigaliście po lasku :-) przyjemnie jest czasami oderwać się od rzeczywistości ;-)
no i nie wiem co miałam dalej Wam odpisać dziewczynki
my w 1 święto mamy na śniadanie jajecznice, później jakiś bigos, sałatka, żurek w sumie nic nadzwyczajnego no i ciasto, które też kupujemy bo nie chce się piec ;-)
dziewczyny powiedzcie mi czy ten test obciążenia glukozą jest konieczny? W którym tygodniu się go robi? Bo w sumie ja mam teraz wizytę 8.04 a moja gin nic nie mówiła o tym obciążeniu a to już będzie 28tydzień?
miłego dzionka dziewczyny