mycha05
Cudzie trwaj!
Benfica Nie no, jasne ja Ciebie jak najbardziej rozumiem. Jeśli masz taką prace, w której się nie przemęczasz to super, szkoda żebyś siedziała w domu i czas się tylko dłuży. Tymbardziej, że ciąża nie jest zagrożona więc fajnie, że jesteś cały czas aktywna. Ja też mogłabym iść już na macierzyński, bo przysługuje mi 3 mies przed porodem , czyli o marca, ale co z tego, że będę siedziała w domu. tylko czas mi się by dłużył, a tak leci niesamowicie szybko. Ide na macierzyński od maja czyli z początkiem 9go miesiąca, akurat będę miała czas żeby wszystko na spokojnie naszykować dla maluszka i potem niech się dzieje co chce.
Iwo Bardzo mi przykro.:-( Nie stresuj się tylko, bo to nie służy Twojemu maleństwu! Buźki
Maluś Ja też zostawiam ciuszki po Lence dla Amelki. Mimo, że różnica nie bedzie taka mała, bo 5 lat, ale one bede z tego samego miesiaca więc będą mi pasować porami roku i rozmiarem, więc zostawiam te lepsze ciuszki.
Iwo Bardzo mi przykro.:-( Nie stresuj się tylko, bo to nie służy Twojemu maleństwu! Buźki
Maluś Ja też zostawiam ciuszki po Lence dla Amelki. Mimo, że różnica nie bedzie taka mała, bo 5 lat, ale one bede z tego samego miesiaca więc będą mi pasować porami roku i rozmiarem, więc zostawiam te lepsze ciuszki.
Ostatnia edycja: