reklama
Hej
Ja mam lada chwila 39 lat obecnie jestem w 19 tygodniu ciąży. Fakt... nie bylo planowane.Mam syna z pierwszego małżeństwa który ma 18 lat.
Niestety nie tryska radością oraz szczęściem że zostanie obdarowany bratem. Nie ukrywam że ciężka sytuacja i mam nadzieję że jak tylko maluszek pojawi się w domu to i syn inaczej do tego podejdzie i pokocha. Jeżeli.chodzi o wiek, absolutnie nie mam żadnych negatywnych sygnałów ani reakcji że strony bliskich lub współpracowników. Notabene 4 koleżanki z biura które mają już za sobą 40 też są w ciąży
Pozdrawiam Was serdecznie .
Ja mam lada chwila 39 lat obecnie jestem w 19 tygodniu ciąży. Fakt... nie bylo planowane.Mam syna z pierwszego małżeństwa który ma 18 lat.
Niestety nie tryska radością oraz szczęściem że zostanie obdarowany bratem. Nie ukrywam że ciężka sytuacja i mam nadzieję że jak tylko maluszek pojawi się w domu to i syn inaczej do tego podejdzie i pokocha. Jeżeli.chodzi o wiek, absolutnie nie mam żadnych negatywnych sygnałów ani reakcji że strony bliskich lub współpracowników. Notabene 4 koleżanki z biura które mają już za sobą 40 też są w ciąży
Pozdrawiam Was serdecznie .
Ja też czekam w maju na córeczkę, mam synka prawie 2 latka i prawie 12 latka, to moja czwarta ciąża, myślałam że już nie będę miała dzieci a tutaj takie zaskoczenie, ale mam już nadzieję że to będzie ostatnia, bardzo się cieszę że będę miała córkę, mam pełno obaw i wogole ale już się nie mogę doczekać
Madzik1000
Fanka BB :)
A syn chce rodzeństwoTeż mi zależy na rodzeństwie dla syna...ale boje się czy nie za późno się obudziłam i pomyślałam że nie chce żeby został sam jak nas zabraknie
Pokocha jak zobaczy ☺ a nawet straci głowę. Mój syn w wieku 11 lat na wiadomość o spodziewanej siostrze chodził tydzień obrażony. A potem ciągle z nią leżał i ją nosił. Teraz syn ma 15 lat a w drodze kolejna siostra lecz on się cieszy od samego początku. Cóż chytry plan rodzice zajmą się młodszymi a on trochę więcej świętego spokoju zyska pozdrawiam ❤Hej
Niestety nie tryska radością oraz szczęściem że zostanie obdarowany bratem. Nie ukrywam że ciężka sytuacja i mam nadzieję że jak tylko maluszek pojawi się w domu to i syn inaczej do tego podejdzie i pokocha.
Kawoszka81
Ja jestem w ciąży z drugim dzieckiem. Z pierwszym zaczłam w wieku 35 lat a urodziłam 3 miesiące przed 36 urodzinami. Teraz w październiku skończyłam 38 a urodzę miesiąc przed 39. Nie ma reguły. Ja wyszłam za mąż w wieku 34 lat.Witam dziewczyny. Co myślicie na temat ciąży w wieku 38-39 lat w dzisiejszych czasach? Czy to już nic nowego czy dalej jest odbierane jako późne macierzyństwo? Czy byście się zdecydowały na drugie dziecko w tym wieku? Pozdrawiam
A ma 3 lata więc nie pytałamA syn chce rodzeństwo
Madzik1000
To się nie zastanawiaj tylko działajA ma 3 lata więc nie pytałam
reklama
Ja zdecydowałam się na pierwszeWitam dziewczyny. Co myślicie na temat ciąży w wieku 38-39 lat w dzisiejszych czasach? Czy to już nic nowego czy dalej jest odbierane jako późne macierzyństwo? Czy byście się zdecydowały na drugie dziecko w tym wieku? Pozdrawiam
Jeśli tylko czujesz się na siłach i zdrówku, to nie ma co oglądać się na czasy
Osobiście nie spotkałam się do tej pory z żadnymi kąśliwymi uwagami, ale też muszę przyznać, że mało mnie to obchodzi. Ale doskonale rozumiem twoje obawy.
Trzymam kciuki byś podjęła dla siebie najwłaściwszą decyzję.