heh dlaczego sie boisz przeciez juz przez to przechodizlas...;p ale czasami tak jest wiemy co nas czeka i bardziej sie boimy niz gdybysmy nie wiedzieli...;p ale dasz rade ...;p trzymam kciuki a czas no leci nim sie obejzysz juz bedziesz chwle przed terminem...;p tak samo moj Osakar niedlugo juz azacznie soczki marchewkowe jest a chwile pozniej tarea marchewke jabuszko...;p heh wczoraj pierwszy ras sie zasmial tak na glos chwile bo chwile ale zawsze jakis poczatek ..;p on wogole wszysto zaczyna szybko szybko zaczol sie usmiechac oczka otwierac i jakies tam swoje odglosy wydawac..;;pboze i juz taki wielki jest masakra moj synus:*******
reklama
No własnie Aida juz przez to przechodziłam :/ i nie mam swietnych wspomnien :/ a tym bardziej ze miałam cesarke a teraz nie wiem co będę miała czy CC czy siłami natury i dlatego się tak bardzo boję ze nie będę wiedziała jak mam rodzic bo cesarka się rózni od normalnego porodu i dlatego się boję bo nawet nie wiem jak to jest rodzic normalnie i wogole jakas wrażliwa sie zrobiłam na bol strasznie się boje... a Wy dziewczyny czemu się nie odzywacie ?? co jest ??? buzka :*
ewelinka2106
Fanka BB :)
Asia napisz przynajmniej jak mała? Trzymaj sie :*
Witam co tam u Was ?? u mnie chyba dobrze wczoraj miałam usg i nadal lekarz potrzymuje ze to będzie dziewczynka wazy juz 2857 a tu jeszcze miesiąc został ale zmartwił mnie jedną rzeczą powiedział ze idzie wszystko w takim kierunku ze do trzech tygodni moge urodzic :/ a ja się własnie tak tego boję ze juz po nocach nie spie masakra
witam kochane :* Pamietacie mnie jeszcze ??? Troszke mnie nie było ale miałam komputer popsuty, teraz juz bede cały czas, niestety nie dam rady sie przebic przez te wszytskie posty, mam tylko nadzieje ze wszytsko u was jest ok. U mnie rewelacyjnie z P układa się bardzo dobrze ale nie bede zapeszac.I czuje ruchy maleństwa Uroczo
Cześć mamuśki moje kochane :-) ;*
Aida tak,będę miała cesarkę.
Dzisiaj jedziemy pogadać z ginem odnośnie porodu i może czegoś ciekawego się dowiem.Może nawet już wyznaczymy datę cesarki...Niedługo będziemy musieli odwiedzić ten szpital,w którym będę rodzić.
Natalia olbrzym z Twojej Księżniczki!:-)
Violett już czujesz ruchy?To całkiem wcześnie.Ja pamiętam,że zaczęłam czuć jakoś w 19 lub 20 tyg Gratuluję :-) :*
Kupiłam dzisiaj ładny zeszyt,w którym będę pisała coś w rodzaju dzienniko-listów do Córeczki Pewnie kiedyś jej to wręczę.Np na 18naste urodziny :-)
Kurde dziewczyny...To już prawie 35 tydzień! Dopiero co pamiętam jak Mariola była w tym tygodniu!Ja zaraz będę rodzić!!!Aaaaa!!!
Aida tak,będę miała cesarkę.
Dzisiaj jedziemy pogadać z ginem odnośnie porodu i może czegoś ciekawego się dowiem.Może nawet już wyznaczymy datę cesarki...Niedługo będziemy musieli odwiedzić ten szpital,w którym będę rodzić.
Natalia olbrzym z Twojej Księżniczki!:-)
Violett już czujesz ruchy?To całkiem wcześnie.Ja pamiętam,że zaczęłam czuć jakoś w 19 lub 20 tyg Gratuluję :-) :*
Kupiłam dzisiaj ładny zeszyt,w którym będę pisała coś w rodzaju dzienniko-listów do Córeczki Pewnie kiedyś jej to wręczę.Np na 18naste urodziny :-)
Kurde dziewczyny...To już prawie 35 tydzień! Dopiero co pamiętam jak Mariola była w tym tygodniu!Ja zaraz będę rodzić!!!Aaaaa!!!
reklama