No to całe szczęście, że skończyło się na tych kilku plamkach. U mnie zaczęło się od ciemnoczerwonej plamki, pomyślałam, że to po badaniu i ok, czasem tak miałam. Rano jednak było takie plamienie jak przy końcu okresu. Dodatkowo kręciło mi się w głowie i było mi niedobrze, ale to już łączę z typowymi objawami ciąży, które się wtedy u mnie pojawiały. Poszłam sprawdzić betę i progesteron, progesteron mi spadł. Później sprawdzałam raz jeszcze i dalej leciał w dół przy ciągłym plamieniu... na szczęście wszystko się dobrze skończyło.hej Emka!
Ojej, u mnie nie było takiego dramatu. Jedynie zaraz po zauważyłam delikatną brązową wydzielinę i nic więcej. Potem nic już nie widziałam. Mialas jeszcze jakieś inne niepokojące objawy? Poprzednio nie widziałam plamienia po cytologii, było to bodajże w styczniu
reklama
Pokrzywa
Zaciekawiona BB
współczuję Ci przede wszystkim stresu i cieszę się, że nie było żadnych większych przez to problemów.No to całe szczęście, że skończyło się na tych kilku plamkach. U mnie zaczęło się od ciemnoczerwonej plamki, pomyślałam, że to po badaniu i ok, czasem tak miałam. Rano jednak było takie plamienie jak przy końcu okresu. Dodatkowo kręciło mi się w głowie i było mi niedobrze, ale to już łączę z typowymi objawami ciąży, które się wtedy u mnie pojawiały. Poszłam sprawdzić betę i progesteron, progesteron mi spadł. Później sprawdzałam raz jeszcze i dalej leciał w dół przy ciągłym plamieniu... na szczęście wszystko się dobrze skończyło.
Tak się zastanawiam… oprócz delikatnego ciągnięcia w podbrzuszu i nabrzmiałych tkliwych piersi nie mam innych objawów ciąży. Nawet nie jestem specjalnie zmęczona. Nie wiem czy brać to za dobry znak czy zły…
Mam podobnie, tylko ja z kolei czuję objawy, ale testy negatywne, a już 3 dni po terminie @.współczuję Ci przede wszystkim stresu i cieszę się, że nie było żadnych większych przez to problemów.
Tak się zastanawiam… oprócz delikatnego ciągnięcia w podbrzuszu i nabrzmiałych tkliwych piersi nie mam innych objawów ciąży. Nawet nie jestem specjalnie zmęczona. Nie wiem czy brać to za dobry znak czy zły…
Pokrzywa
Zaciekawiona BB
hej maybeboom!Mam podobnie, tylko ja z kolei czuję objawy, ale testy negatywne, a już 3 dni po terminie @.
Ja około 10-11 dnia po owulacji zrobiłam test nie mając objawów. Myślałam że był negatywny , wyrzuciłam do kosza. A kilka dni później podajże 3, zrobiłam kolejny był już pozytywny. Wtedy czułam już ból jak na okres. Sprawdziłam test z kosza, była kreska bardzo słaba której nie zauważyłam. Możliwe że u Ciebie też tak będzie! Albo to pms. Niestety chcąc dziecko często wmawiałam sobie objawy, wręcz regaularnie co miesiąc. W tym szczęśliwym cyklu myślałam że robię test żeby pokazać sobie że znowu NIE i żebym nie była naiwna.. a życie potrafi zaskoczyć.
Życzę Ci takiej niespodzianki!
Pozdrawiam, Pokrzywa
właśnie ja nie mam ciśnienia i wmawiania sobie, a przynajmniej tak myślałam do dzisiaj, bo zrobiłam 2 testy i są negatywne, jeden dziwnie się rozlał w polu T, mimo że na pewno nie został zalany, więc nie wiem o co chodzi :/ ale nie robiłam żadnego z pierwszego moczu, więc może mój błąd, a każdym razie czuję się mega dziwnie i nawet ciąża nie można tego wytłumaczyć jak widać
Pokrzywa
Zaciekawiona BB
kochana zobacz jutro z porannego i zrób betę… ja kiedy dowiedziałam się o ciąży i test wyszedł pozytywny, na drugi dzień test na koronę też był pozytywny i nie mogłam zrobić bety… ale jeśli masz możliwość, zrób to dla swojego spokoju.właśnie ja nie mam ciśnienia i wmawiania sobie, a przynajmniej tak myślałam do dzisiaj, bo zrobiłam 2 testy i są negatywne, jeden dziwnie się rozlał w polu T, mimo że na pewno nie został zalany, więc nie wiem o co chodzi :/ ale nie robiłam żadnego z pierwszego moczu, więc może mój błąd, a każdym razie czuję się mega dziwnie i nawet ciąża nie można tego wytłumaczyć jak widać
Jutro sprawdzę z rana, ale już zwątpiłam że będą dwie kreski :/kochana zobacz jutro z porannego i zrób betę… ja kiedy dowiedziałam się o ciąży i test wyszedł pozytywny, na drugi dzień test na koronę też był pozytywny i nie mogłam zrobić bety… ale jeśli masz możliwość, zrób to dla swojego spokoju.
Pokrzywa
Zaciekawiona BB
wiesz te dwie kreski są naprawdę czasem po latach… ale warto zmienić nastawienie chociaż trochę. Polecam Podcasty akademia płodności. Dziewczyny robią super robotę!Jutro sprawdzę z rana, ale już zwątpiłam że będą dwie kreski :/
reklama
Pokrzywa
Zaciekawiona BB
ściskam kciuki! Ja mam 29 lat i czuję się dinozauremMogę i czekać lata, jeszcze jestem dość młoda gorzej mnie martwi, że naprawdę dziwnie się czuję, ale na koniec listopada mam wizytę u ginekologa akurat, więc jeśli coś będzie to na pewno nie przeoczy